
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul Harbiye Askeri Müze ziyaretinin ardından Citrino Holding’in kurucusu iş insanı Ada Demir ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda, KKTC’nin ekonomik gelişimi ve yatırım fırsatları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Tatar, Ada Demir’in iş dünyasındaki tecrübesinin KKTC için büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, yerli ve yabancı yatırımcıları teşvik etmenin önemini vurguladı. Tatar, “Ülkemizin kalkınması için iş insanlarıyla sürekli işbirliği içinde olmalıyız. Ada Demir gibi vizyoner yatırımcıların katkıları, KKTC’nin ekonomik büyümesine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
Ada Demir ise, KKTC’nin potansiyelinin farkında olduklarını ve Citrino Holding olarak adada çeşitli projeler geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Demir, “KKTC’deki yatırım iklimi oldukça cazip. Burada gerçekleştireceğimiz projelerle hem ülkemize hem de iş dünyasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“Modanın Yükselen Yıldızı” Laleli, 11. Kez Moda ve Ticaretin Kalbi Olacak

Defne Asel Öztürk: Güzellik Yarışmasından Moda Dünyasına Uzanan İlham Verici Bir Yolculuk

EYOPAN, Endüstriyel Otomasyonda Dijital Dönüşümün Güçlü Ortağı Olmayı Sürdürüyor

İçecek Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor

Gülben Ergen’den Alaçatı’da Sezonun İlk Konseri

Kenan Sürmeli’den Hem Futbola Hem Sanata Büyük Destek!