‘BU YIL YALNIZ GEÇECEK HERHALDE’ 

‘BU YIL YALNIZ GEÇECEK HERHALDE’ 

Buray, yüzü olduğu Sina Pırlanta’nın İstanbul Fuar Merkezi’nde standına katıldı. Şarkıcı, Sina Pırlanta Y
Ana Sayfa Magazin, Son Dakika 15 Mart 2021 333 Görüntüleme

20 Mart  – 19 Nisan 2021

Harekete Geçen Birine Dünya Bile Bir Kenara Çekilir .

Evrenin yaşam kaynağı gündüzün ışığı Güneş, 20 Marttan itibaren Koç burcu ifadelerinde hayat bulup, hayat veremeye devam ediyor. Güneş Koç burcunda sevdiği, rahat ettiği, yüceldiği bir burcu bir ay misafir ediyor olacak.

Koç burcu, doğası gereği öncü ve aktif burçların ilki olarak, yaşamsal her konuda başlangıçlar noktasında ataktır. İstikrar ve sabır gerektiren işler ona göre değildir. Yönetici gezegeni Mars gibi asla emir almamak ve yönetilememek eğilimindedir. Zodyak üzerinde Güneşin turunun başlangıç noktasıdır. Güneşin Koç burcuna geçişiyle saat / gece- gündüz eşitliğiyle beraber Güneş ekvatora 90 derecelik açıyla sıfırdır. Bu nedenle yaşamsal tüm döngülerin başlangıcı olarak kabul edilir. Mevsim ilkbaharla beraber başlar.

GENEL ETKİLERİ

20 Mart – 19 Nisan 2021 tarih aralığında Koç burcunda seyrine devem ediyor olacak. Balık burcunun fedakar ve verici ifadesinden ayrılıp, daha atak, enerjik, inisiyatif alamaya olanak sağlayan enerjilerle seyrine devam edecek.

Güneş Koç, Koç burcunda bulunan Chiron ve 21 Martta Koç burcunda seyre başlayacak Venüs ve 4 Nisanda seyre başlayacak Merkürle beraber bir stelyum oluşturarak ilişkiler, aşk ve finans konularında şifa veren pozitif bir görünümle zamanı yönetiyor olacak. Koç, Terazi, Yay, İkizler, Aslan ve Kova burçları ve bu burçlarda gezegen konumları olan haritalar yararlanabilecekler. Gökyüzü adeta yaraları saran, şifalayan bir görüntü içerisinde şans ve fırsatlar sunuyor. 28 Martta Terazi burcunda bir dolunayla şifa ve fırsatlar etkisini taçlandırarak devam ediyor. 12 Nisan tarihinde geleceği biçimlendiren bir müjdeci olarak değerlendirilebilecek olan Koç burcu yeniayını görüyoruz.

Balık burcu enerjilerinin ölü toprağı altında kalmışçasına karamsar, melankoli ve oluşturmuş olduğu belirsizliklerden dolayı yaşamsal tüm faaliyetlerde kısıtlanmalar enerjisi yayan bir sürecin ardından, hayata renk katan, keşfetme ifadesiyle karamsarlık sonrasında yeni arayışlar adına fırsatlar sunan zaman dilimine doğru zaman hızla ilerliyor. Koç kapıyı çalma cesareti verir, rekabet ve savaşmakla görevlendirilmiştir. Cüretkar ve meydan okuyan dürtülerle, Merkür ve Venüs ‘ün de Koç burcunda bulunması, ani hızla oluşabilecek gelişmelerin habercisi olabileceği bilgisini vermektedir. Öncesinde başlatılmış konu ve olayların haberleriyle planlar sabitlenebilir, başlangıçlar yapılabilir, aynı zamanda başlangıçlar adına sorumluluk almak hiçte zor olmayacak.

Ancak, bu kadar hız ve enerjinin içerisinde alınacak ani kararlar, detaylara odaklanamama etkisi oluşturabileceği zihinde bulundurulmalıdır. 2021 yılı belirsizlik etkisi hala deva ederken Başak, Balık, İkizler ve Yay burçlarının başlangıçlar sürecini değerlendirirken yanılgılar noktasında uyarılarım olacak. Oğlak ve Yengeç burçları da bir derecede etki alan burçlar arasında görünmektedir. Ani gelişmeler, haberler, konu ve olaylarla geleceğin şekilleneceği süreç içerinde herkese başarılar ve kolaylıklar dilerim. Bol şanslar.

BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ : Yeni başlangıçlar, uzun yılların ardından geleceği yeniden biçimlendirme adına gelişmeler söz konusu olabilir.

BOĞA :  Güneş Koç süreci içgüdüsel açıdan etki alabileceğiniz zaman dilimi olarak görünürken, iç hesaplaşmalarla yeni keşifler söz konusu olabilir.

İKİZLER :  Güneş Koç süreci sosyalleşme ve yeni gruplar yada çevre olanağı sunuyor.

YENGEÇ : Güneş Koç süreci yeni başlangıçlar yapmak adına tercih yapmanız noktasında mücadelelere sebebiyet verebilir.

ASLAN : Güneş Koç süreci sizler için yeni keşifler, yolculuklar veya yer mevki değişikliği getirebilir. Uluslararası alanlarda da başarılı bir süreç olabilir. Yüksek eğitim konularında en şanslı burçlarsınız.

BAŞAK :  Güneş Koç sizler için, yeni gelir kaynakları veya miras gibi etkiler sunuyor.

TERAZİ : Güneş Koç, evlilik, eş konularında ve yeni ortaklıklar konularında gelişmeler sunuyor.

AKREP : Güneş Koç sizler için, sağlık konularında gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük rutiniz daha enerjik bir süreçtesiniz.

YAY :  Güneş Koç, aşk ve ilişkiler adına yeni gelişmelerle şanslar sunuyor.

OĞLAK : Güneş Koç seyri ev içerisinde tadilat başlatabilir veya gayrimekul alım satım söz konusu olabilir.

KOVA : Güneş Koç seyri, kardeş, yakın arkadaş, çevre ve akrabalarla ilgili yeni gelişmeler sunarken, trafik kazaları noktasında yükselen Kova burçlarını uyarmak isterim.

BALIK : Güneş Koç seyri, yeni kariyer başlangıçları verirken finans konularında mücadele yada yeni kaynaklar bulma konusunda başlangıçlara sebebiyet verebilir.

Yükselen ve Güneş burçlarınızı ayrı ayrı okuyup birlikte değerlendiriniz.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Hülya Avşar’dan Yeni Şarkı

Hülya Avşar’dan Yeni Şarkı

Magazin Haberleri