Prime Video, Oscar Ödüllü Oppenheimer Filmini 29 Mart'ta Yayınlayacağını Duyurdu

Prime Video, Oscar Ödüllü Oppenheimer Filmini 29 Mart'ta Yayınlayacağını Duyurdu

Amerikalı bilim insanı J. Robert Oppenheimer’ın hayat hikayesini konu alan 7 Oscar ödüllü Oppenheimer, 29
Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Eylül 2020 423 Görüntüleme

2020 Emmy Ödülleri’nde beIN CONNECT Dizileri 23 Ödülle Damgasını Vurdu!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tutku ve merakla izlenen kaliteli yapımları izleyicileriyle buluşturan beIN CONNECT, televizyonun ‘Oscar’ı olarak bilinen, 72. Emmy Ödülleri’nde 23 ödül toplayarak bu yıla damga vurdu.

En iyi ve en güçlü yapımların adresi Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT, 72.Emmy Ödül Töreni’nde en çok ödül alan yapımlar arasına giren ‘Watchmen’, ‘Succession’ gibi dünya çapında ilgiyle izlenen yapımların yayıncısı olmanın gururunu yaşıyor.

beIN CONNECT’te yer alan ‘Watchmen’, En İyi Mini Dizi ödülüne layık görülürken; dizi oyuncularından Regina King, Mini Dizi/ TV Filmi – En İyi Kadın Oyuncu ve Yahya Abdul Mateen II Mini Dizi/ TV Filmi – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. Bu üç ödülün yanı sıra yapım toplamda 11 ödül ile 2020 Emmy Ödülleri’nden en çok ödülle dönen dizi oldu.

‘Watchmen’in ardından törene damga vuran bir diğer beIN CONNECT dizisi ise ‘Succession’ oldu. Toplamda 2 sezonu yayınlanan ‘Succession’, ‘En İyi Drama’ ödülünü alırken, dizinin başrol oyuncusu Jeremy Strong ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Dizi toplamda 7 ödülün de sahibi oldu.

Aynı zamanda yine beIN CONNECT’te yer alan, toplamda 3 ödülün sahibi olan ‘Euphoria’ dizisindeki rolü ile, Drama – En İyi Kadın Oyuncu ödülü’nü alan ‘Zendaya’ ve ‘I Know This Much Is True’ dizisindeki rolü ile Mini Dizi/Tv Filmi – En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan ‘Mark Ruffalo’ da gecede dikkatleri üzerine çeken isimlerden oldu.

beIN CONNECT’i 1 ayboyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ilk ay ücretsiz sonraki aylar için ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Yorumlar

Magazin Haberleri