BURCU ŞERİTOĞLU MÜCEVHERAT FUARINDA PARLADI

BURCU ŞERİTOĞLU MÜCEVHERAT FUARINDA PARLADI

2022 Best Model yarışmacısı ve podyumun aranan isimlerinden ayrıca reklamların sevilen yüzü Burcu Şeritoğ
Ana Sayfa Foto Galeri, Magazin, Moda 14 Eylül 2020 1077 Görüntüleme

FASHİON 4 YOU YİNE MUHTEŞEM BİR DEFİLE.....
FASHİON 4 YOU YİNE MUHTEŞEM BİR DEFİLE………………
Fashion4you Markası’nın yaratıcısı Ünal Günç’le Oligark Defilesinde gelecek sezonun hedeflerini konuştuk…
Dünyaca ünlü Moda Kanalı

Fashion Tv nin global tekstil gurubu markası Fashion4you 2020/2021 sonbahar/kış sezonu kolleksiyonunu Istanbul’un Gözde Mekânı Oligark Kuruçeşme’de basına tanıttı..2021 in ilk çeyreğine kadar başta Kuzu Effect Avm olmak üzere Zorlu Centre /Ora Avm/Bodrum Marina mağazalarını açacak olan firma buna paralel Türkiye’de birçok etkinliğede devam edecek.

Fashion Tv Bünyesinde yapılan Moda Ödülleri ve Güzellik Yarışmalarında Ana sponsor olan fashion4you’nun sahibi Ünal Günç defile de sektöre karşı görüşlerini şu şekilde ifade etti;
“Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Aynı anda büyüme hedeflerimize şartlar ne olursa olsun devam ediyoruz. Bir yandan fashion4you markasına yatırımları kesmeden devam ederken bir yandan da Türkiyenin en köklü firmalarından Okçu Triko’nun iç ve dış yapılanma organizasyonlarına hız kesmeden devam ediyoruz..
Bildiğiniz üzere uluslar arası platform da Okçu Triko ve Fashion Tv nin pr partnerliği söz konusu..Hatta Fashion4you ile kardeş markalar…
Okçu Triko’nun Sonbahar Kış kolleksiyon lansmanı 15 Ekim’den Îtibaren Ftv Moda Ödüllerinde yapılacak..
Son derece heyecanlı bir döneme giriyoruz..Önümüz açık..Zorlu Süreçleri Atlatmaya alıştık. Ben ve Ortağım Enis Onat’la fashion4you markasına bu döneme kadar çok emek verdik..İnşallah biz ve emek veren herkes için YENİ Sezon olumlu sonuçlar ile tamamlanır. “”
https://www.youtube.com/watch?v=lUTRD3KogWU
https://www.youtube.com/watch?v=lUTRD3KogWU

Yorumlar

Magazin Haberleri