*PINAR KERİMOĞLU’NUN KONUĞU GENÇ YETENEK SEDA METE*

*PINAR KERİMOĞLU’NUN KONUĞU GENÇ YETENEK SEDA METE*

Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden özel isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğ
Ana Sayfa Haberler 10 Temmuz 2024 30 Görüntüleme

Balıkesir Büyükşehir ve Ayvalık Belediyesi işbirliğinde projeler tamamlanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, daire başkanlarıyla birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de katılımıyla büyükşehir ortaklığıyla hayata geçirilecek olan proje toplantısı gerçekleştirildi.

     Başkan Mesut Ergin, “Ayvalık’ımız için, kentimiz için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’yle işbirliği içerisinde yapacağımız projelerin değerlendirmesini yaptık. Kentimizin geleceği hakkında çok verimli bir toplantı oldu. Hep birlikte, Ayvalık için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

     Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkanlık binasında yapılan toplantıda, Ayvalık’ın acil çözüme kavuşturulması gereken  sorunlar masaya yatırıldı. Altyapı, su patlakları, su kesintileri, ulaşım, otopark gibi sıkıntıların yaşandığı Ayvalık’ta kısa sürede sorunların çözüme kavuşturulması için yapılması gerekenler konuşuldu.

     Devam eden projelerin hızlandırılması, Ayvalık Belediyesi tarafından yaşama geçerilecek olan projelere destek verilmesi gibi konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, daire başkanlarına verdiği talimatlar ile sürecin hızlandırılacağını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri