EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

Electronic Arts, 27 Eylül 2024'te piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25 ile futbolun yeni adının bir s
Ana Sayfa Haberler 10 Temmuz 2024 39 Görüntüleme

Uber, Avrupa Kupası’nda Futbolseverlerin Yolculuk Alışkanlıklarını Açıkladı

En cana yakın yolcular Macaristan’dan gelirken Hollandalı bir taraftar Avrupa Kupası’nın grup aşamasında 35 kez Uber’le seyahat etti. Türk kullanıcılar ise Yolcu Puanı listesinde 4,91 ile 5. sırada yer aldı. 

Avrupa Şampiyonası dünya çapında milyonlarca futbol taraftarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Yüz binlerce kişi takımlarını desteklemek için Almanya’ya gitti. Yarı finallere sayılı günler kala, sadece futbol uzmanları değil, Uber de Almanya’daki uluslararası taraftarların seyahat davranışlarını değerlendirdi.

Erkenci Türkler ve Sıcakkanlı Macarlar: Taraftarlar Avrupa Kupası’nda İşte Böyle Seyahat Etti

  • Erkenci Kuş Türkler: Türk taraftarlar sabah 6 ile 10 arasında en çok seyahat eden erkenci kuşlar arasında üçüncü sırada yer aldılar. 
  • En cana yakın taraftarlar: Son iki haftadaki yolcu değerlendirmelerine göre Macarlar en cana yakın taraftarlar oldu. Macarlar 5 yıldız üzerinden 4,98 puan alırken, onları Hırvatlar (4,96) ve İtalyanlar (4,93) takip ediyor. Türk yolcular için Yolcu Puanı 4,91 olurken Avrupa Kupası’na katılan tüm milletler arasında beşinci sırada yer aldılar.
  • Gece kuşları: Uber verileri hangi ulusların gece kuşu olduğunu da ortaya koydu. Gece yolculuklarının en yüksek oranı Portekizliler tarafından gerçekleştirilirken, Hırvatlar Portekizlileri yakından takip ediyor.
  • Uzakları yakın edenler: En uzun yolculuğu Gürcistanlı bir taraftar Köln’den Hamburg’a -muhtemelen Gürcistan-Çek Cumhuriyeti maçı için- yaptı. Şoförün 435 kilometrelik mesafeyi kat etmesi yaklaşık beş buçuk saat sürdü.
  • Tüm Dünya Almanya’da: Turnuva boyunca 118 ülkeden kullanıcılar Almanya’da Uber ile yolculuk rezervasyonu yaptı.
  • Sık Seyahat Edenler: Hollandalı bir kullanıcı, Avrupa Kupası sırasında Uber uygulaması üzerinden toplam 35 yolculuk rezervasyonu yaptı. Bir Türk kullanıcı ise Avrupa Kupası’nın grup aşamasının iki haftası boyunca 21 yolculuk yaptı.
  • Kayıp eşyalar: Turnuva döneminde araçlarda bırakılan eşyalara bakıldığında ortalamanın üzerinde sayıda forma ve atkı unutulduğu ortaya çıktı. E-scooter ve köpek tasması gibi unutulan ilginç eşyalar da vardı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri