İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

O bakımdan bizlerin size sunduğu katkılar, size sunduğu destekler ya da size sunacağı birtakım ibadetini
Ana Sayfa Haberler 10 Temmuz 2024 51 Görüntüleme

2024 Mavi İnci Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı. 

Burak Akan önderliğinde Eylül ayında düzenlenecek olan Mavi İnci Ödülleri için geri sayım başladı. Her yıl yaptığı organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren ünlü yönetmen Burak Akan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mavi İnci Ödülleri için Yılın en görkemli gecesi geliyor dedi.

Mavi İnci Ödülleri’nin bu yılki jüri üyeleri Burak Hakkı, Orhan Kılıç, Murat Özarı, Güvenç Kurtar, Haberler. Com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Suat Yanc, Cankan grubu solisti Mâlik Ayhan, Dr. Ender Saraç, Selma Şentürk, İranlı yönetmen Kambiz Babaei ve İbrahim Göğem.
Mavi İnci Ödülleri ve Mood Magazin Yönetim Kurulu Başkanı Burak Akan : Her yıl olduğu gibi bu yıla emek katan, sanat katan, değer katan tüm isimleri objektif olarak tüm jüri kararı ile belirleyeceğiz. Mavi İnci Ödülleri bir yandan da Dünyanın ilk Mitolojik temalı ödül töreni, yine çok fazla görkemli gösterilerimiz ve sürprizlerimiz olacak törenimizde.
Biz ticari bir tören değiliz. Mood Ödülleri ve Mavi İnci Ödülleri olarak şu an Türkiye’de yapılan gerçek ve en büyük ödül töreniyiz.

Yorumlar

Magazin Haberleri