İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

O bakımdan bizlerin size sunduğu katkılar, size sunduğu destekler ya da size sunacağı birtakım ibadetini
Ana Sayfa Haberler 10 Temmuz 2024 52 Görüntüleme

OLİGARK İSTANBUL’UN YENİ İTALYAN’I PEPE’S AÇILDI

İstanbul’un eşsiz manzarasına sahip ve denize sıfır konumuyla fark yaratan Oligark İstanbul, İtalyan restoranı Pepe’s ile müdavimlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Pepe’s Restoran, keyifli ambiyansı kadar menüsüyle de fark yaratıyor.

Profesyonel ekibi ve kusursuz hizmet anlayışıyla konuklarının beklentilerini her anlamda karşılayan Oligark İstanbul, yeni lezzet durağı Pepe’s Restoran’ı açtı.  Kuruçeşme’de yer alan Oligark İstanbul, Pepe’s Restoran’da muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde İtalyan mutfağının en güzel örneklerini tadabileceğiniz unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi sunuyor.

İtalyan mutfağı ile şehrin yeni gözdesi olmaya hazırlanan Pepe’s Restoran, en taze malzemelerle hazırlanan lezzetli menüsü kadar manzarası ile de fark yaratıyor. Rahat ve şık dekorasyonuyla misafirlerine keyifli bir akşam yemeği deneyimi yaşatan Pepe’s Restoran, her gün 18.00-00.00 saatleri arasında konuklarını bekliyor.

Gurmelerin ve lezzet tutkunlarının yeni uğrak noktası olmaya aday Pepe’s Restoran, klasik pizzalar ve makarnalardan et ve deniz ürünleri yemeklerine kadar her damak tadına hitap edecek birçok seçenek sunuyor.

Yorumlar

Magazin Haberleri