İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

O bakımdan bizlerin size sunduğu katkılar, size sunduğu destekler ya da size sunacağı birtakım ibadetini
Ana Sayfa Sağlık 11 Temmuz 2024 36 Görüntüleme

DenizBank, yenilediği kliniğinde, senCard iş birliğiyle diş tedavisini de kapsayan entegre sağlık ve sigortacılık hizmeti sunuyor

senCard Deniz Klinik adıyla faaliyet gösterecek, 750 m2’lik yeni lokasyonda, senCard’ın Hizmet Noktası ile beraber Türkiye’de bir finans kurumu içindeki ilk diş kliniği de hizmete açılacak.  

Halihazırda 3 iş yeri hekimi, kurum psikoloğu, kurum diyetisyeni, fizyoterapist ve göğüs hastalıkları doktoru ile hizmetlerini sürdüren Deniz Klinik’te; Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi iş birliğiyle yeni eklenen branşlara ek olarak, yatak kapasitesi artırıldı ve tam gün kan alma hizmeti sunulmaya başlandı. 

Banka çalışanları, güvenilir uzman hekim kadrosuna sahip, Türkiye’nin ilk kurum içi diş kliniği senCard Dental’de, mevcut paketlerinin haricinde, yüzde 40 oranında indirimli ek hizmetlerden faydalanabilecekler. senCard Hizmet Noktası’nda ise sigorta ile ilintili olarak ihtiyaç duyulan danışmanlık, destek ve yönlendirmeler yerinde sağlanacak.

Türkiye’nin ilk kurum içi entegre sağlık ve sigortacılık hizmetlerini sunan kliniklerin açılışı, 10 Temmuz 2024 tarihinde, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan’ın katılımı ile gerçekleşti. 

“Çalışanlarımıza erişilebilir sağlık hizmeti sunmak, önceliğimiz”

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Banka olarak koruyucu sağlık hizmetlerini kapsamlı şekilde uygulamaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Kurum kültürümüzün merkezinde insan faktörü yer alıyor. İşimizin başı da, sonu da insan, diyoruz. Bu yaklaşıma paralel olarak, çalışanlarımızın ofis ortamında sağlık hizmetlerine kolaylıkla erişmelerini önceliğimiz olarak görüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda tecrübe ettiğimiz, küresel salgın ve deprem felaketi gibi zorlu dönemlerde, Bankamızın sağlık hizmeti yelpazesi en güçlü güvencemiz oldu. Şimdi, bu hizmetlerin kapsamını daha da genişletiyor; 750 m2’lik alanda kliniğimizin yatak kapasitesini artırıp farklı branşları da ekleyerek, şubelerimizin de faydalanabileceği bir konseptle kullanıma açıyoruz. Aynı zamanda senCard’ın Türkiye’deki ilk kurum içi diş kliniği hizmetini sunmaya başlıyoruz. Bankamızın kapısından girdikleri andan itibaren çalışanlarımızın sağlığını, bir kurum içinde olabilecek en yüksek standartta desteklemek gayretindeyiz. Bu konuda her zaman yanımızda olan Bupa Türkiye’ye de teşekkür ediyor; kliniğimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

“Hem sağlık hem de sigortacılığı içinde barındıran tek bir erişim noktası yarattık”

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bupa Türkiye ve çatısı altındaki tüm markalarımızla, insanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürdürmelerine yardımcı olmayı ve daha iyi bir dünya yaratmayı amaçlayan büyük bir organizasyonuz. Kurumların sağlıklı ve mutlu çalışanlar için gösterdiği çabanın bilinci doğrultusunda senCard markamızla fark yaratacak çözümler üretiyoruz; Türkiye’de “entegre sağlık ve sigortacılık hizmetleri” alanında farklı değer önermeleri sunabilmenin ve bu alanda günden güne büyümenin gururunu yaşıyoruz. senCard Deniz Klinik, senCard Dental ve senCard Hizmet Noktası olmak üzere 3 farklı değer önermesini Türkiye’de ilk defa bir arada sunarak, hem sağlık hem de sigortacılığı içinde barındıran tek bir erişim noktası yarattık. Entegre sağlık ve sigortacılık hizmetlerinin bir arada olduğu bu sağlık kompleksinin DenizBank’ın vizyonuyla çalışanlarının hizmetine açılacak olması bizim için oldukça heyecan verici. Bupa Türkiye iş birliği ile senCard tarafından sunulan bu entegre yapının DenizBank’ın çalışanlarına sağlayacağı uçtan uca entegre sağlık ve sigortacılık hizmetleri ile çalışan mutluluğu, çalışan bağlılığı gibi kavramları daha da güçlendireceğine inancımız sonsuz. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’e, tüm DenizBank ve senCard ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Resim Altı (Soldan sağa): Seda Orak – Bupa Acıbadem Sigorta Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü // Tanju Kaya – DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi //  Işıl Küçük – Bupa Acıbadem Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı // Hakan Ateş – DenizBank Genel Müdürü // Ebru Keskin Kulalar – Bupa Türkiye Strateji ve Transformasyon Genel Müdür Yardımcısı // Gökhan Gürcan- Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı // Ebru Keskin Dosti – DenizBank İnsan Kaynakları Ücretlendirme, Özlük, İdari İşler ve Güvenlik Grup Müdürü

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri