Osmangazi’de şenlik dolu bir gün

Osmangazi’de şenlik dolu bir gün

Osmangazi Belediyesi, düzenlediği ‘Köyümüzde Şenlik Var’ etkinliğiyle kırsal mahallelerde yaşayan gencin
Ana Sayfa Haberler 11 Temmuz 2024 64 Görüntüleme

Yeni TECNO SPARK 20 Pro+ Türkiye’de KDV Dahil 18 bin 999 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, popüler SPARK 20 Serisinin yükseltilmiş üyesi olan ve kullanıcı deneyimini amiral gemisi düzeyinde yeteneklere taşıyan SPARK 20 Pro+ modelini Türkiye’de piyasaya sürdü. 108MP+32MP güçlü kamera sistemi, çift kavisli tasarımı, çarpıcı ekranı ve daha fazlası dahil olmak üzere kendi fiyat aralığında birçok ilke sahip olan SPARK 20 Pro+, MediaTek’in Helio G99 Ultimate işlemcisinin müthiş gücüyle kendi fiyat aralığının çok ötesinde, sınıfının en iyi deneyimini sunuyor.   

Güçlü 108MP+32MP Kamera Sistemi ile İnanılmaz Detayları Keşfedin

SPARK 20 Pro+, her senaryoda ve her ortamda kullanıcıları büyülü anları nefes kesici ayrıntılarla yakalamak için donatıyor. Cihazın 3x kayıpsız zoom ve 10x dijital zoom özellikli 108MP Ultra Algılayıcı Ana Kamerası, ister yakın ister uzak olsun, inanılmaz derecede ayrıntılı fotoğraflara imza atıyor. Ultra geniş 1/1,67 inç sensör ve F/1,75 diyafram açıklığı kameranın her türlü ışık koşuluna uyum sağlamasına yardımcı olurken, HDR Multi-Frame Fusion akıllı kompozisyonlar ışık ve gölgeyi dengeliyor. AI portre restorasyonu ve geniş 88,9° altın lens ile desteklenen 32MP Parlayan Selfie Kamerası, ister tek başınıza ister arkadaşlarınıza birlikteyken göz alıcı çekimlere imza atıyor.  

TECNO’nun 9’u 1 arada Adaptif Piksel teknolojisi, inanılmaz netlik için ultra büyük 1,92µm piksel eşliğinde %900’e kadar daha fazla ışık hassasiyetine sahip. Donanımın ötesinde SPARK 20 Pro+’nın Süper Gece Modu gürültü ve ayrıntıları dengeleme noktasında en iyi performansı sağlarken, Süper Flaş Işığı algoritması ve Çift Flaş profesyonel aydınlatmayı gittikleri her yerde kullanıcılara sunuyor.  

Eğlenceli Video Özellikleri ile Anı Vloglayın

Fotoğraflar anı anılarda ölümsüzleştirirken, videolar kullanıcıların anılarını bir ömür boyu yeniden yaşamalarını sağlıyor. SPARK 20 Pro+ ile özel anları ve büyüleyici vlogları muhteşem 2K netliğinde yakalamak mümkün. Daha sinematik sonuçlarla çekimin kahramanını daha da öne çıkarmak için otomatik bokeh uygulanabiliyor, gece algoritması geceye daha fazla hayat vermek için gürültüyü en aza indiriyor ve 720p@240fps’ye kadar destekleyen ağır çekim harika anları ebedi kılıyor. Üstün video sabitleme özelliği akıcı çekimler sağlarken, çift odak teknolojisi en iyi sonuçlar için farklı senaryolara akıllıca uyum sağlıyor. SPARK 20 Pro+ ayrıca Dual View ile vlog çekimine yeni bir bakış açısı getirerek, hem ön hem de arka kameraların görüşünü entegre etme yoluyla farklı olasılıklar dünyasının kapılarını açıyor.

 

Şık, Sofistike Tasarımla Öne Çıkın

SPARK 20 Pro+, benzersiz şıklıkta yeni bir cihaz yaratmak için özenle tasarlandı ve rafine edildi. Öncü 56,5° Ergonomik Çift Kavisli Tasarım, TECNO’nun zengin etnik kökenli ergonomi veritabanı kullanılarak geliştirildi ve biçim ve işlevi harmanlayan hassas, göz alıcı kavis elde edildi. Sadece 175 g ağırlığı ve 7,55 mm profiliyle olağanüstü tasarımı hem şıklığı hem elde tutarken rahatlığı artırıyor. Arka tarafta, SPARK 20 Pro+’nın Quadrant Star Array kamera modülü simetrik bir estetik eşliğinde rakipsiz netlik sunuyor. Ekrandaki Corning® Gorilla® Glass 5 koruması ile SPARK 20 Pro+, çizilmelere ve 1,2 metreye kadar düşmelere karşı son derece dayanıklı. Zorlu testlerle değerlendirilen bu özellik, günlük kullanımda uzun ömür ve kazara oluşacak darbelere dayanma yeteneği sağlıyor. SPARK 20 Pro+, ayrıca IP53 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde üretildi.

SPARK 20 Pro+’nın dış görüntüsü, TECNO’nun Sparkle Sand Pattern estetiği ile başka bir boyuta taşınıyor. Parlak cam benzeri arka kapak, bu dünyanın dışından gelmiş gibi görünen gelen üç ayrı renkte mevcut: Lunar Frost; Temporal Orbits ve Radiant Starstream.  SPARK 20 Pro+, TECNO’nun yükseltilmiş Magic Skin teknolojisi ile daha çevre dostu olmasının yanı sıra lüks bir dokunuş ve olağanüstü dayanıklılık sunan dördüncü bir renk seçeneği (Magic Skin 2.0 Green) ile de mevcut.

Güç Katan ve Yeni Ufuklara Uzanan Üst Düzey Performans

Yeni SPARK 20 Pro+, olağanüstü performansıyla kendi fiyat aralığının çok ötesinde bir kullanıcı deneyimi sunuyor. MediaTek’in Helio G99 Ultimate işlemcisiyle donatılan SPARK 20 Pro+, üst düzey oyun, sörf, görüntüleme ve günlük kullanım için süper akıcı performansıyla, olağanüstü verimliliğe ve daha az pil tüketimine sahip.

İşlemcinin yanı sıra SPARK 20 Pro+, 256GB ROM ve 16GB RAM’den (8GB+8GB genişletilmiş) oluşan devasa belleğiyle kesintisiz etkileşimler sunarak kullanıcıların kendileri için önemli olan şeylerin daha fazlasını saklamalarını sağlıyor. Cihaz ayrıca 33W’a kadar Süper Şarj özelliğine sahip 5.000mAh’lik devasa Süper Bataryası ile, sadece bir saatlik şarjla neredeyse tam gün boyunca kullanım sunabiliyor.

Oyununuzun yüklenmesini beklemekten bıktınız mı? SPARK 20 Pro+, yapay zeka destekli Aurora Motoru sayesinde sinir bozucu yükleme sürelerine son veriyor. Bu özellik büyük oyunların başlatılma oranını %85, popüler uygulamaların başlatılma oranını %95 artırıyor. Böylece kullanıcılar her saniyeyi en verimli şekilde değerlendirebiliyor. SPARK 20 Pro+, ayrıca 8 kat artırılmış kare hızları ve minimum ısınma ile gecikmesiz oyun için ortalama sıcaklıkta minimum 4°C azalma sağlayan, böylece oyun deneyimini geliştiren Darwin Engine özelliğine sahip.

 

Görsel ve İşitsel Bir Şölene Hazır Olun

SPARK 20 Pro+, hareket halindeyken, film izlerken, arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yaparken veya sosyal medyada gezinirken kullanıcıların gerçek bir sinematik deneyim yaşamaları adına unutulmaz görseller sunuyor. SPARK 20 Pro+’nın 6,78 inç Kavisli AMOLED ekranı 120Hz uyarlanabilir yenileme hızı, P3 renk gamı ve 1.000 nit üst seviye parlaklığıyla göz kamaştırıcı güneş ışığı altında bile görsellerin canlı bir şekilde öne çıkmasını sağlıyor. 1500Hz anlık dokunmatik örnekleme hızı ve Smart Refresh 3.1, daha fazla keyif için daha da akıcı kaydırma sağlıyor.

SPARK 20 Pro+, etkileyici görsellerin yanı sıra etkileyici ses performansı ile çok yönlü bir deneyime sahip. DTS’nin Stereo Çift Hoparlörlü Sesi, tek hoparlörden %200 daha yüksek etkileyici ses sunarken, Volume Plus algoritmaları aramalar sırasında sesi %400’e kadar artırıyor.

Oynamanın Daha Eğlenceli Yolu

 

SPARK 20 Pro+, günlük yaşama daha fazla eğlence ve kolaylık getiren çok çeşitli, akıllı ve etkileşimli özellikler sunuyor. Görüntülü aramalara yepyeni bir boyut kazandıran Social Turbo, arama sırasında güzellik ve rötuş özellikleri, AR avatarları, ses değiştirme ve daha fazlasını sunarken, TECNO’nun kendi geliştirdiği Dinamik Bağlantı Noktası, mesajları yeni ve sezgisel bir şekilde iletiyor. Daha kişiselleştirilmiş bir dokunuş için AOD 5.0, kullanıcıların sayısız widget ile mükemmel ekranlarını oluşturmalarını sağlarken; AI Wallpaper, kullanıcıların yapay zeka ile hayal güçlerini serbest bırakmalarına yardımcı oluyor. AI Tips, görevleri düzenlemek, hatırlatıcılar sunmak ve çok daha fazlası için kullanıcılara yapay zeka ile geliştirilmiş kendi kişisel asistanlarını sunuyor.

 

Bulunabilirlik

TECNO SPARK 20 Pro+ serisindeki bu akıllı telefonlar MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom mağazalarında ve online satış noktalarından KDV dahil 18 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri