İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

O bakımdan bizlerin size sunduğu katkılar, size sunduğu destekler ya da size sunacağı birtakım ibadetini
Ana Sayfa Haberler 11 Temmuz 2024 47 Görüntüleme

Başkan Ünsal ‘Sokak Senin’ coşkusuna ortak oldu

Geleneksel hale getirdiği “Sokak Senin” etkinliklerini bu yaz da yoğun ilgiyle sürdüren Karşıyaka Belediyesi, haftanın buluşmasını Şemikler Mahallesi 6216 Sokak’ta gerçekleştirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın da katıldığı etkinlikte onlarca mahalle sakini ve çocuk bir araya geldi. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen spor aktiviteleri, yüz boyama, takı ve geri dönüşüm atölyesi, geri dönüşüm temalı tiyatro gösterisi ile geleneksel çocuk oyunları, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

 

ANLAMLI TEŞEKKÜR

Buluşmada büyük ilgiyle karşılanan Başkan Yıldız Ünsal da vatandaşlarla bol bol sohbet etti, çocuklar ile birlikte oyunlar oynadı. Doyasıya eğlenen minikler ve aileler, özenle hazırlanan aktiviteler için Başkan Ünsal ve ekibine teşekkür etti. Gelecek hafta çarşamba günü de Örnekköy Mahallesi’nde düzenlenmesi planlanan etkinliğin program bilgileri, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

 

HAYAT BİRLİKTE GÜZEL

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Şemikler Mahallemizde vatandaşlarımızla çok güzel, çok sıcak bir buluşma gerçekleştirdik. Çocuklarımızla sokakta özgürce oyunlar oynadık; keyifli sohbetleri, sevgi dolu sarılmaları, neşeli kahkahalarıyla yüreğimizi ısıttık. Etkinliğimize katılarak coşkumuzu çoğaltan tüm vatandaşlarımıza, çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Her hafta çarşamba günleri farklı mahallelerde buluşmaya, el ele verip yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri