Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Atletizmde Berke Akçam 400m engel repesaj yarışında 48.72'lik derecesiyle serisini ilk sırada bitirerek
Ana Sayfa Haberler 12 Temmuz 2024 47 Görüntüleme

‘İETT- İlçe Belediye Buluşması’ Bayrampaşa’da gerçekleşti

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü  (İETT) ile Bayrampaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, Bayrampaşa’da toplu ulaşım konusunda yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin el alındığı “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” Başkan Hasan Mutlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları’nın adresi bu kez Bayrampaşa oldu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Bayrampaşa’da toplu ulaşım konusunda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri el alındı.

Ulaşım temel bir hak olarak gördüklerini belirten Başkan Mutlu, “İlçemizde yaşayan, yolu Bayrampaşa’ya düşen her bir vatandaşımızın ulaşımda sorun yaşamaması için her detayı düşünüyor, başta İETT olmak üzere ilgili kurumlarımızla iş birliği içinde çalışıyoruz” dedi.

Toplantıya Başkan Mutlu’nun yanı sıra İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT Genel Müdür Yardımcıları Onur Temürlenk, Şükrü Yılmaz ve Zeynep Pınar Mutlu, İETT Koordinatörü Sinan Öztürk, İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar ile STK temsilcileri katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Fideler üreticiyle buluştu

Fideler üreticiyle buluştu

Magazin Haberleri