İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Cemevi’nde Muharrem matemi lokmasına ortak oldu

O bakımdan bizlerin size sunduğu katkılar, size sunduğu destekler ya da size sunacağı birtakım ibadetini
Ana Sayfa Haberler 13 Temmuz 2024 50 Görüntüleme

Türk müziğinin sevilen isimleri yaz boyunca Jolly Joker Private Alaçatı’da

Jolly Joker, gastronomi ve müzik tutkunlarını mutlu edecek deneyim olan yeni projesi Jolly Joker Private ile Türk müziğinin güçlü seslerini ağırlayacak. Hakan Altun, Linet, Deha Bilimler, Ebru Yaşar ve Koray Avcı’yı Jolly Joker Private Alaçatı’da dinleyenleriyle buluşturacak etkinliklerin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satışa çıktı.

Jolly Joker, gastronomi ve müzik tutkunlarını mutlu edecek yepyeni bir deneyim olan Jolly Joker Private’ı hayata geçiriyor. Türk müziğinin en sevilen isimlerinin canlı performanslarıyla dünya mutfağından seçkin lezzetleri bir araya getiren etkinlikler yaz boyunca Jolly Joker Private Alaçatı’da olacak. Jolly Joker Private Alaçatı konserlerinin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satışa çıktı.

İzmir Çeşme’deki Jolly Joker Private Alaçatı, arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Altun’u 13 Temmuz’da, güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla Linet’i 17 Temmuz’da, üçlü yorumu ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Deha Bilimlier’i 19 Temmuz’da, pop ve arabesk şarkılarıyla tanınan Ebru Yaşar’ı 27 Temmuz’da ve Karadeniz müziğine getirdiği yeni yorumla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Koray Avcı’yı 2 Ağustos’ta sahnesinde ağırlayacak.

Yorumlar

Magazin Haberleri