AL SANCAK PARTİSİ Genel Başkanı Nuri ÇELEBİ Dünyayı Uyarıyor….

AL SANCAK PARTİSİ Genel Başkanı Nuri ÇELEBİ Dünyayı Uyarıyor….

Cennetmekân Sultan İkinci Abdülhamid Han, Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde (1876-1909) hüküm sürmüş
Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin, Müzik 13 Temmuz 2024 1987 Görüntüleme

Yusuf Aydın “Öyle Bi Dünya Yok” ile büyük bir çıkışa imza attı!

Son dönemin başarılı çıkış yapan sanatçılarından biri olan Yusuf Aydın söz ve müziği Kadir Taştan’a, düzenlemesi Sedat Sakarya’ya ait “Öyle Bi Dünya Yok” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

İstanbul doğumlu aslen Malatyalı olan başarılı sanatçı Yusuf Aydın müzikal kariyerinde büyük başarılara imza atarken “Öyle Bi Dünya Yok” adlı yeni çalışmasıyla büyük bir çıkışa imza atmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 16 yıllık müzikal serüveninde şarkıları, sahnesi ve duruşuyla kendine has bir tarzı olan Yusuf Aydın yeni çalışması hakkında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “ Her ay bir şarkı olmak üzere toplamda 5 şarkımızı her ay müzikseverlerle ve hayranlarımızla paylaşacağız. Yeni çalışmamıza çok güzel olumlu dönüşler aldık ve bu bizi mutlu etti. Bu çalışmamızın ardından güzel bir düetle geleceğiz. Onun da çok büyük ses getireceğine eminim. Bunun yanında haftanın iki günü İstanbul’da çok elit bir mekanda sahne alıyorum. İlerleyen günlerde hem Kıbrıs hem Almanya’da müzikseverlerle buluşacağız.” diyerek duygularını dile getirdi.

Yorumlar

Magazin Haberleri