Göktürk Dergisi 6. Yılın En’leri Ödül Töreni 10 Eylül’de

Göktürk Dergisi 6. Yılın En’leri Ödül Töreni 10 Eylül’de

Göktürk Dergisi’nin 10 Eylül’de düzenleyeceği 6. Yılın En’leri Ödül Töreni için start verildi. Göktürk
Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Temmuz 2024 147 Görüntüleme

Bodrum Antik Tiyatro’da Nilüfer rüzgarı esti!

Bodrum Antik Tiyatro, Türk pop müziğinin efsanevi ismi Nilüfer’in muhteşem konserine ev sahipliği yaptı. KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşen konser, müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Biletlerin tükenmesi ve konser başlamadan saatler önce oluşan uzun kuyruklar, Nilüfer’in Bodrum’daki popülerliğini gözler önüne serdi.

Uzun zamandır Bodrum’da konser vermeyen Nilüfer, sevenlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Harika performansı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla Bodrum’daki binlerce izleyiciyi coşturan sanatçı, sahnedeki enerjisiyle de büyük beğeni topladı.

Konser boyunca Nilüfer’e sevenleri de koro halinde eşlik etti. Sahnedeki iki farklı kıyafetiyle de göz dolduran Nilüfer, güzelliği ve sahnedeki zarafetiyle de büyük alkış aldı.

Konser sırasında Nilüfer, aşkın her yaşa hitap ettiğini vurgulayan şu sözleri söyledi: “Görüyorum ki Z kuşağı, Y kuşağı herkes 90’lar müziğini dinliyor. O zaman yazılan şarkıların hikayeleri ve yaşanmışlıkları vardı. X kuşağı da olsan Y kuşağı da olsan aşkın yaşı olmuyor. Biri geliyor seni alıp götürüyor.”

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Nilüfer, hayranlarının yoğun isteği üzerine bis yaparak konserini sonlandırdı. Yaz turnesine devam edecek olan Nilüfer, 28 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda, 1 Ağustos’ta Altınoluk Amfi Tiyatrosu’nda, 2 Ağustos’ta İzmir Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda, 17 Ağustos’ta Marmaris Amfi Tiyatrosu’nda, 18 Ağustos’ta Datça Açıkhava Tiyatrosu’nda, 23 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda ve 24 Ağustos’ta ise Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Nilüfer’in Bodrum Antik Tiyatro’daki konseri, müzikseverler tarafından uzun süre unutulmayacak bir gecede dönüştü. Konsere katılanlar, Nilüfer’in performansından ve enerjisinden büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.

Yorumlar

Magazin Haberleri