The Best Hair Extension Salon: The Celebrity Choice!

The Best Hair Extension Salon: The Celebrity Choice!

British TV star Yazmin Oukhellou, while visiting Antalya, ensured she maintained her beauty and car
Ana Sayfa Kültür & Sanat 15 Temmuz 2024 90 Görüntüleme

Velux Ankara’da efsanevi görüntüler

Ankara’nın en büyük Cosplay yarışması Falcon ve Joker Ajans işbirliği ile 34 katılımcının yer aldığı Velux Ankara’da efsanevi görüntülere imza attı…

Joker Ajans ve Falcon tarafından düzenlenen ve 34 gencin yaratıcılıklarını konuşturduğu Cosplay yarışması İrem Yunç’un sunumuyla Velux Ankara’da gerçekleşti. Çoğu yarışmacı popüler karakterlerin kostümlerini kendi elleriyle farklı materyaller kullanarak hazırladı ve sundu.

Yalım Kaynak, Burak Özdemir, Sefa Gülhen ve Burak Sezgin’in oluşturduğu jüri puanlaması ardından yarışmanın kazananı Mandolorian oldu. İkinciliği Ahri alırken, üçüncü Foxy, dördüncü ise Shadow oldu.

Jüri Başkanı Yalım Kaynak, yarışmacıların emeklerine teşekkür ederek, dereceye girenleri tek tek tebrik etti. Etkinlik müzik ve dans gösterisiyle sonlanırken gençler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Nedir Bu Cosplay?
Cosplay, çeşitli aksesuarlar, makyajlar ve kostümler kullanılarak anime ve manga, film, oyun, kitap ve çizgi roman karakterlerinin taklit edilmesi üzerine olan kostüm ve performans sanatıdır. Cosplay sanatı, ülkemizde son yıllarda inanılmaz bir şekilde popülerleşmiş ve etkinliklerin en çok ilgi çeken parçalarından birisi olmuştur.

Oyun severler, alt kültürle ilgilenenler, film ve dizi severler gibi geniş bir kitleye hitap eden cosplay, etkinliğe katılan ziyaretçilere görsel bir şölen sunmakla beraber, fantastik karakterleri canlı bir şekilde görebilme imkanını da beraberinde getiriyor.

 

Yorumlar

Magazin Haberleri