The Best Hair Extension Salon: The Celebrity Choice!

The Best Hair Extension Salon: The Celebrity Choice!

British TV star Yazmin Oukhellou, while visiting Antalya, ensured she maintained her beauty and car
Ana Sayfa Haberler 15 Temmuz 2024 49 Görüntüleme

ZELİHA SEÇİLMİŞ, “DAHA NELER” İLE MÜZİK DÜNYASINDA YENİDEN DOĞUYOR!

Zeliha Seçilmiş, uzun bir aradan sonra “Daha Neler” isimli single parçası ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Sanatçı Zeliha Seçilmiş,  Birkaç ay önce “İki Arada” adlı single’ı ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştı. Sahne programlarına devam eden Zeliha, bu süre zarfında müziğe olan tutkusunu asla kaybetmedi ve şimdi söz ve müziği kendisine ait olan “Daha Neler” ile geri dönüyor. “Daha Neler” ile bu yaza damga vurmayı hedefleyen Zeliha, yeni şarkısında sona geldi.  Çekimleri 3 günde tamamlanan klipte, Zeliha’nın enerjik ve dinamik yapısı, gözlere hitap eden performansıyla birleşti.
Zeliha Seçilmiş, İzmir’de gerçekleşen çekimlerde muhabirlerin sorularını yanıtladı. “Yıllardır müziğe olan tutkum hiç bitmedi. Bir dönem kendimi kapatmıştım, Söz ve müziği bana ait olan bu projede yer almak beni çok heyecanlandırıyor. Bu şarkıyı, müzikte yeniden doğuşum olarak görüyorum ve böyle büyük bir ekiple çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.
Zeliha Seçilmiş’in söz ve müziği kendisine ait olan “Daha Neler” single şarkısı, İzmir Medya müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 15 Temmuz’da ise ‘Daha Neler’ Netd youtube kanalında yerini alacak.

Yorumlar

Magazin Haberleri