GÖKÇE KIRGIZ TANER KENDİME ALBÜMÜNDEN  3. ŞARKI “HAYBEDEN “

GÖKÇE KIRGIZ TANER KENDİME ALBÜMÜNDEN  3. ŞARKI “HAYBEDEN “

Kendime isimli albümüyle  Gökçe Kırgız Taner albümünün tüm şarkılarını  müzikseverlerin beğenisine sund
Ana Sayfa Haberler 16 Temmuz 2024 23 Görüntüleme

Bayrampaşa Belediyesi’nin sosyal tesislerinde büyük değişim: Çay 3 TL

Bundan sonra Mis’s Kafe adıyla hizmet verecek sosyal tesisler baştan sona yenilenirken, çay 10 TL’den 3 TL’ye düşürüldü. Başkan Mutlu, “Tüm vatandaşlarımızı baştan başa yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Mis’s Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimize çaya bekliyoruz” dedi.

ÇAY 3 TL OLDU

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, vatandaşları mutlu eden çalışmalarıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor… Bayrampaşa’nın cadde ve sokaklarını karış karış gezerek halkla bir araya gelen ve sorunları yerinde çözen Başkan Mutlu, sosyal tesislerde de kapsamlı bir dönüşüm yaptı. Çalışmalar kapsamında, bundan sonra Mis’s Kafe adıyla hizmet verecek sosyal tesisler baştan sona yenilenirken, çay 10 TL’den 3 TL’ye düşürüldü.

BAŞKAN MUTLU: TÜM VATANDAŞLARIMIZI ÇAYA BEKLİYORUZ

Bayrampaşalı’ları mutlu etmeyi vadettiklerini belirten Başkan Mutlu, “Biz Bayrampaşalı’yız, Bayrampaşa’ya sevdalıyız. Bayrampaşa’mızdaki 300 bin insanımızı mutlu edecek adımlar atmaya ve projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız. Çünkü bizim işimiz gücümüz Bayrampaşa. Yerinde Hizmet projesi kapsamında Bayrampaşa’mızı karış karış gezerek komşularımızın sorunlarını çözerken, şimdi de sosyal tesislerimizi baştan başa yeniliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğumuz ve Mis’s Kafe adını verdiğimiz sosyal tesislerimize çaya bekliyoruz” dedi.

4 SOSYAL TESİS “MİS’S KAFE” ADIYLA HİZMET VERECEK

Belediyenin Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), İsmetpaşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. Yapılan yenileme çalışmaları sonrası Bayrampaşa Belediyesi’nin uhdesinde bulunan sosyal tesislerin bundan sonra Mis’s Kafe adıyla hizmet vereceği açıklandı. Orta, Kartaltepe ve Altıntepsi mahallelerindeki sosyal tesislerde yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Çocuklar için en sulu eğlence

Çocuklar için en sulu eğlence

Magazin Haberleri