Berkay İstanbul Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde

Berkay İstanbul Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde

İlk albümü “Ele inat” ile en iyi sanatçı ödülüne layık görülen Berkay, 30 Temmuz’da Maximum UNIQ Açıkha
Ana Sayfa Haberler 16 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, paylaşmanın sembolü olan Aşure Günü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi

Aşure kazanları birlik ve beraberliği simgelemek, bolluk ve bereketi temsil etmek amacıyla kaynadı. Büyük tencerelerde pişirilen aşurenin kokuları, Kahramankazan sokaklarını doldurdu. Aşureler, komşularla ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşıldı, vatandaşlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağladı. Anlamlı günde vatandaşlar ile bir araya gelen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Selim Çırpanoğlu, aşure gününün önemini vurgulayarak, “Aşure günü, bizim için sadece bir tatlı değil, bereketin ve paylaşmanın sembolüdür. Bu özel günü hemşehrilerimizle birlikte kutlamak ve onlarla bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Herkesin birbirine destek olduğu, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştiği bugünü hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Kahramankazanlılar da Başkan Selim Çırpanoğlu’nun aşure dağıtımını memnuniyet ile karşılayarak günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri