Gölcük Belediyespor; gerçekleştirdiği olağan kongresinde İbrahim Uzuner’i başkanlığa seçerek, yeni yönetimi belirledi

Gölcük Belediyespor; gerçekleştirdiği olağan kongresinde İbrahim Uzuner’i başkanlığa seçerek, yeni yönetimi belirledi

Uzuner’in yönetiminde ise;Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu,  Genel Sekreter Aykut Balta, Sayman olarak is
Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Temmuz 2024 63 Görüntüleme

Prime Video,merakla beklenen yeni dizisi Citadel: Diana’nın yayın tarihini ve tanıtım fragmanını paylaştı.

ITV Studios’un ortaklığında Cattleya ve Amazon MGM Studios tarafından üretilen, yürütücü yapımcılığını Russo kardeşlerin AGBO şirketinin üstlendiği bu yeni casus dizisinin altı bölümü, 10 Ekim’de dünya genelinde yalnızca Prime Video’da yer alacak. Matilda De Angelis’in başrolde yer aldığı dizinin ayrıca Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Giordana Faggiano, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz ve Filippo Nigro gibi uluslararası bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Citadel: Diana, Arnaldo Catinari tarafından yönetilen ve Alessandro Fabbri tarafından geliştirilen bir dizidir. Fabbri yönetimindeki senaryo ekibinde Ilaria Bernardini, Gianluca Bernardini, Laura Colella ve Giordana Mari gibi deneyimli isimler yer alıyor. Citadel: Diana, Amazon MGM Studios tarafından Cattleya ile birlikte üretilmektedir. Yürütücü yapımcı Gina Gardini’nin yanı sıra Riccardo Tozzi, Marco Chimenz, Giovanni Stabilini ve Emanuele Savoini gibi isimler de ortak yapımcı olarak görev almaktadır. Dizi, İtalyan Kültür Bakanlığı Sinema ve Görsel İşitsel Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle hayata geçirilmektedir. Anthony Russo, Joe Russo, Angela Russo-Otstot ve Scott Nemes AGBO’dan; David Weil (Hunters) ise Citadel: Diana ve Citadel dünyasındaki tüm dizilerin yürütücü yapımcılığını üstlenmektedir. 

Citadel: Diana 

Milano, 2030: Sekiz yıl önce, bağımsız küresel casus ajansı Citadel, güçlü düşman sendikası Manticore tarafından yok edilir. O zamandan beri, Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), bir Citadel ajanı olarak Manticore’un içinde düşman hatlarında bir casus olarak tek başına kalır. Sonunda bir çıkış yolu gördüğünde ve sonsuza kadar kaybolma şansı bulduğunda, en beklenmedik müttefike güvenmekten başka şansı kalmaz. Manticore’nin varisi ve İtalyan örgütün başı Ettore Zani’nin oğlu Edo Zani (Lorenzo Cervasio) de diğer Avrupa aileleriyle liderlik için yarışmaktadır. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri