LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği Laleli Fashion Shopping Fest defilesinde Avrupa’
Ana Sayfa Haberler 17 Temmuz 2024 40 Görüntüleme

Büyükşehir’den Döşemealtı Devlet Hastanesi yoluna sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinde yakın zamanda açılması planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi’nin bağlantı yollarını sıcak asfalt ile kaplıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Çıplaklı Mahallesi’nde yakın zamanda açılması planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi’nin bağlantı yollarını sıcak asfalt ile kaplıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonrasında Döşemealtı Devlet Hastanesi’nin bağlantı yollarını için 6 milyon TL’lik bir yatırım ile 14 bin metrekare sıcak asfalt döküldü.

BAĞLANTI YOLLARI SICAK ASFALTLA KAPLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir ve Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Devlet Hastanesi bağlantı yolları için dökülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, vatandaşların Devlet Hastanesi yolunu rahat bir şekilde kullanabilmesi amacıyla sıcak asfalt döktüklerini belirterek, “Döşemealtı Belediyemiz yolun altyapısını yaptı. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde sıcak asfaltı döküyoruz. Döşemealtılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Başkan Muhittin Böcek’e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Yakın zamanda açılması planlanan hastanenin bağlantı yollarını tamamladık. Döşemealtı Belediyesi olarak altyapısını hazırladık, Büyükşehir Belediyemiz sıcak asfaltı döküyor. Muhittin Başkanımızla birlikte güzel çalışmaları imza atacağız. Emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri