EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

Electronic Arts, 27 Eylül 2024'te piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25 ile futbolun yeni adının bir s
Ana Sayfa Haberler 17 Temmuz 2024 45 Görüntüleme

Kartepe’de imar uygulamaları hızla tamamlanıyor

Kartepe Belediyesi; Uzuntarla Mahallesi 37 nolu düzenleme bölgesinde şuyulandırma çalışmasını tamamladı. Şuyulandırma çalışması tamamlanan Uzuntarla Mahallesi’nde tapu dağıtımına başlandı.

Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Uzuntarla 37 nolu düzenleme bölgesi için 3194 sayılı imar kanununun 18.maddesi uyarınca devam eden imar uygulaması çalışmalarını tamamladı.

 

YOL VE MÜLKİYET PROBLEMLERİ ÇÖZÜLDÜ

74.42 hektarlık alanı kapsayan Uzuntarla 37 nolu düzenleme bölgesindeki şuyulandırma çalışması, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu. Şuyulandırma çalışması sonucunda 339 adet konut parseli, 1 adet sağlık tesis alanı parseli, 1 adet kültür tesis alanı parseli, 1 adet resmi kurum alanı parseli, 1 adet teknik altyapı alanı parseli, 1 adet anaokulu alanı parseli, 1 adet ortaöğretim alanı parseli ve 22 adet park alanı oluşturuldu. Söz konusu alanda bulunan yol ve mülkiyet problemleri de böylelikle çözüme kavuşturuldu.

 

TAPULAR DAĞITILIYOR

Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü konuya ilişkin olarak; ‘’Söz konusu alan sınırları içerisine giren taşınmazların malikleri, şuyulandırma sonucunda oluşmuş yeni tapularını Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İmar Uygulama Biriminden kimliklerini ibra etmek suretiyle teslim alabilirler’’ açıklamasını yaptı. Konu hakkında bilgilendirilen ve münferit olarak tapularını almaya başlayan hak sahipleri Başkan Av. M. Mustafa Kocaman’a ve Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri