EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

Electronic Arts, 27 Eylül 2024'te piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25 ile futbolun yeni adının bir s
Ana Sayfa Haberler 17 Temmuz 2024 29 Görüntüleme

Yıldız Tilbe Cahide’de yine kapalı gişe.

Yaz sezonunda her Salı Cahide Alaçatı’da sahne alan Yıldız Tilbe bu hafta da mekânı hıncahınç doldurdu. Tilbe doğum gününü de Cahide Show ekibiyle sahnede kutladı…

Yıldız Tilbe kışın İstanbul’da kapalı gişe sürdürdüğü Cahide Palazzo gecelerini yaz sezonunda Cahide Alaçatı’ya taşımıştı. Her salı akşamı Cahide Alaçatı’da kapalı gişe sahne alan Yıldız Tilbe bu hafta da geleneği bozmadı ve mekânın tüm rezervasyonlarını doldurdu.

Tilbe, Yenilenen repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelen dinleyicisine unutulmaz bir gece yaşatırken Cahide Show ekibinin sürprizi ile doğum gününü de kutladı. Dakikalarca alkışlandı ve konuklardan övgü dolu tezahüratlar aldı. Cahide Show ekibi üzerlerinde Yıldız Tilbe fotoğraflı ve “İyi ki doğdun” yazılı tişörtleriyle sahneye çıktı. Pastayı beraber üflediler.

Yıldız Tilbe “Teşekkür ederim. Sizlerin de doğum gününüz kutlu, hayatınız sağlıklı ve mutlu olsun. Sizi çok seviyorum” dedi. Cahide’nin sahibi Şehmus Şerbetci’nin eşi İlknur Serbetçi, Yıldız Tilbe’ye doğum günü hediyesi olarak 5 adet beşibiryerde taktı.

Yıldız Tilbe 20 Temmuz Cumartesi gecesi de Bodrum Halikarnassos’da sahne alacak.

Yorumlar

Magazin Haberleri