Stormgate, Dungeonborne, Flintlock: The Siege of Dawn, THRONE AND LIBERTY, Marvel Rivals NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex Desteği Alıyor

Stormgate, Dungeonborne, Flintlock: The Siege of Dawn, THRONE AND LIBERTY, Marvel Rivals NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex Desteği Alıyor

Her hafta NVIDIA, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektlerini entegre eden yeni oyunl
Ana Sayfa Haberler 17 Temmuz 2024 31 Görüntüleme

Borusan EnBW Enerji UN Global Compact imzacısı oldu

Borusan Holding ve EnBW ortak girişimi Borusan EnBW Enerji, sürdürülebilirlik hedeflerine olan bağlılığının ve küresel düzeydeki sorumluluk bilincinin bir göstergesi olarak UN Global Compact’e (Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi) imza atan katılımcı şirketler arasına dahil oldu. Borusan Holding’in 2006 yılında katıldığı bu önemli oluşuma imzacı olan Borusan EnBW Enerji, insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanlarındaki 10 ilkeye uygun iş yapacağına ve çalışmalarını her yıl raporlayacağına en üst düzeyden taahhüt verdi. Böylece Borusan EnBW Enerji; sosyal, çevresel ve yönetişim (ESG) performansını daha da geliştirme konusundaki kararlılığını da teyit etti. Bu sayede şirket, diğer tüm Borusan Grup şirketleri gibi, daha iyi bir gelecek inşa etmek için küresel ve yerel sürdürülebilirlik hedeflerine güçlü bir şekilde katkıda bulunmaya devam edecek.

Borusan EnBW Enerji, UN Global Compact’e katılarak dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik girişiminin bir parçası olurken, aynı zamanda dünyada ve Türkiye’de sürdürülebilirlik gündemini yakından takip eden, belirleyen ve yön veren kurumlar arasına girdi. Sürdürülebilirliğin iş stratejilerine entegre edilmesine odaklanan tüm Borusan Grup şirketleri, çalışmalarını iklim, insan ve inovasyon merkezli olarak kapsayıcı bir şekilde yürütüyor. 

Borusan EnBW Enerji Genel Müdürü Enis Amasyalı “Yeşil enerji dönüşümü günümüzde sürdürülebilirlik politikalarının kalbinde yer alıyor. Borusan EnBW Enerji olarak, tamamı yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyümüzle bu dönüşüme doğrudan destek verirken tüm faaliyetlerimizde sorumlu bir şirket bilinciyle çevresel ve sosyal etkilerimizi hassasiyetle yönetiyor, özgün katkı yaratıyor, gelecek nesiller için yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. UN Global Compact’e üye olmak, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk alanındaki uzun vadeli bu taahhütlerimizi pekiştiriyor. Bu önemli inisiyatifin bir parçası olarak, insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele gibi alanlarda on temel ilkeyi benimseme ve uygulama kararlılığımız tamdır. UN Global Compact Türkiye, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması için kritik önem taşıyor. Küresel kalkınma hedeflerine katkıda bulunmak için diğer tüm paydaşlarla iş birliklerimize, şeffaflık ve hesap verebilirlik standartlarımızı yükselterek sektörümüze öncülük etmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilirlik, bizim için sadece bir şirket politikası değil, varoluş felsefemizdir. Bu nedenle, tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye kararlıyız” diye konuştu. 

2000 yılında Birleşmiş Milletler tarafından kurulan ve 160’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren UN Global Compact, dünya çapında 20.000’den fazla şirkete ve 4.500’den fazla paydaşa ev sahipliği yaparak, sürdürülebilirlik raporlaması yoluyla şeffaflık ve hesap verebilirlik standartlarının yükseltilmesini teşvik ediyor. Bu platform, insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele gibi alanlarda on temel ilkeye dayanarak, özel sektörün küresel sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri