Volkan Konak Üzüm Kızı’nda unutulmaz bir geceye daha imza attı

Volkan Konak Üzüm Kızı’nda unutulmaz bir geceye daha imza attı

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, Bodrum’un gözde mekanlarından Üzüm Kızı’nda sevenleriyle
Ana Sayfa Spor 18 Temmuz 2024 36 Görüntüleme

Alp Aksoy, Champions of the Future Serisi’nde dördüncü yarışına çıkacak!

Dünyanın en eski karting yarışlarından Industrie Kupası’nda podyuma çıkan ilk ve tek Türk pilot olma ünvanına sahip Alp Aksoy, 2024 sezonunda yarışmaya başladığı Champions of the Future Serisi’nde dördüncü yarışına İsveç’te çıkacak. Genç pilot, serideki ilk yarışına Mart’ta İspanya’nın Valensiya şehrinde çıktı. Alp Aksoy, Champions of the Future Serisi’nde Fusion Motorsport takımıyla OK kategorisinde yarışıyor. 

Milli sporcu Alp Aksoy, profesyonel yarış kariyerine 5 yaşında adım attı. Avrupa ve dünya karting şampiyonalarında aynı anda mücadele eden ilk ve tek Türk pilot olan sürücü, yarışlarında kısa sürede podyumlara çıkmayı başardı. Aksoy, Türkiye Karting Şampiyonası, Türkiye Berat Türker Kış Kupası, CEE Avrupa Şampiyonası, WSK Super Master Series, FIA Karting Dünya Şampiyonası gibi birçok seride başarılar elde etti. 

Sıradaki yarış İsveç’te!

Champions of the Future Serisi, genç pilotların gelecekte en iyi sürücüler arasına girmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. İspanya, Fransa ve Slovakya’daki yarışlarında istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdüren genç sürücü, dördüncü yarışına İsveç’teki Asum Ring’de çıkacak. 17-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Champions of the Future Serisi, Motorsport TV üzerinden canlı yayınlanacak.

Serinin son yarışı, 5 Eylül’de İngiltere’de koşulacak

Toplamda 5 ülkede düzenlenen serinin son etabı, 5 Eylül’de İngiltere’nin Grantham şehrindeki PF International Karting Pisti’nde düzenlenecek.

1-4 Ağustos’ta FIA Avrupa Şampiyonası’na çıkacak

Alp Aksoy, Champions of the Future serisinde yarışmaya devam erken, 1-4 Ağustos tarihleri arasında yine Asum Ring’de gerçekleşecek FIA Avrupa Şampiyonası’nda yarışacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri