Hem rüzgâr hem dalgalarla mücadele ederek birinci olan Orange Sailing takımının heyecanlı hikayesi, çok yakında GAİN’de!

Hem rüzgâr hem dalgalarla mücadele ederek birinci olan Orange Sailing takımının heyecanlı hikayesi, çok yakında GAİN’de!

GAİN ve RAMS Global’ın sponsor olduğu takımın Emirgan’dan Göcek’e, heyecan dolu 84 saatlik mücadelesini
Ana Sayfa Spor 18 Temmuz 2024 26 Görüntüleme

Bayraklı’da U-12 Cup Futbol Turnuvası heyecanı

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Turnuvaya katılan tüm takımlara ve genç yeteneklere başarılar diliyor, tüm futbolseverleri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

40 TAKIM, 700 FUTBOLCU KATILDI
Doğançay Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen ve İzmir’in en büyük spor organizasyonlarından biri olan U-12 Cup, üç hafta boyunca genç futbolcuların şampiyonluk için ter döktüğü heyecan dolu maçlara sahne olacak. Bayraklı’nın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de katılımın olduğu turnuvada, genç yetenekler hem futbol becerilerini sergileyecek hem de tribünleri coşturan müsabakalarla futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İl Hakem Kurulu tarafından tayin edilen hakemler tarafından yönetilen karşılaşmalar 2 Ağustos 2024 tarihinde final maçıyla sona erecek. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecek.

HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Ev sahipliği yaptığımız organizasyon sadece bir futbol turnuvası değil, aynı zamanda geleceğin yıldızlarının yetiştiği bir platform olma özelliği taşıyor. Minik futbolcular, turnuvada edindikleri tecrübeyle daha da güçlenerek Türk futboluna katkı sağlayacak. Turnuvaya katılan 40 takım ve 700 sporcumuza başarılar diliyor, tüm futbolseverleri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri