Bodrum Otelciler Derneği’nden Yanlış Bilgilendirmeye Karşı Hamle: Turizm İçin Yoğun Çalışma Devam Ediyor

Bodrum Otelciler Derneği’nden Yanlış Bilgilendirmeye Karşı Hamle: Turizm İçin Yoğun Çalışma Devam Ediyor

Ekonomik sıkıntıların üzerine ekstra pahalılık algısıyla da mücadele eden Bodrum’da, yanlış anlaşılmalar
Ana Sayfa Spor 18 Temmuz 2024 42 Görüntüleme

ZBK Sokak Basketbol Turnuvası FİBA 3×3 İmzasıyla Gerçekleştirilecek

2021 yılında yitirdiğimiz ÇBSK Basketbol A Takım Kaptanı Ziya Berhan Kılıç anısına Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) tarafından organize edilen ve Çorlu Belediyesi’nin desteğiyle Hürriyet Mahallesi Nazım Hikmet Ran Parkı’nda düzenlenecek olan Ziya Berhan Kılıç 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası üç gün sürecek.

Bu yıl Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun resmî “FİBA 3×3” turnuvası olarak turnuva takvimine eklenen Ziya Berhan Kılıç 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası, 19 Temmuz 2024 Cuma günü saat 16.00’da Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un açılış konuşması ve hava atışıyla başlayacak.

Akabinde grup karşılaşmaları ve serbest atış yarışmalarının gerçekleştirileceği Ziya Berhan Kılıç 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası’nda ilk gün, jimnastik ve zumba etkinliği, çift yarışması ve yemek yeme yarışması ile sona erecek.

Turnuvanın ikinci günü ise saat 14.30’da grup karşılaşmalarıyla başlayacak. Grup karşılaşmalarının ardından orta sahadan ödüllü şut yarışması, üçlük yarışması elemeleri, 1×1 şampiyonası, karaoke yarışması ve serbest atış yarışması gerçekleştirilecek.

Ziya Berhan Kılıç 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası’nın son günü saat 16.00’da başlayarak play-off karşılaşmaları, yetenek yarışması, üçlük yarışması finali, all star müsabakası, smaç yarışması, büyük final ve ödül töreni ile devam edecek. Turnuva düzenlenecek konser ile sona erecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri