Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”

Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”

90’ların sevilen arabesk şarkılarından “Vay Be”yi yeni aranjesiyle yorumlayan Yağız şarkısının aldığı ge
Ana Sayfa Kültür & Sanat 19 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

Prime Video, Arda Turan’ın Başarısını ve Kendisiyle Yüzleşmesini İnceleyen İlk Yerli Yapım Belgeselinin Yayın Tarihini ve Afişini Paylaştı

Arda Turan: Yüzleşme belgeseli; Lewandowski – Unknown, Federer: Son On İki Gün, All or Nothing: Manchester City, Bayern Münih – Efsanenin Perde Arkası gibi; Prime Video’nun spor dünyasının başarılı isimleri ve takımlarıyla ilgili belgesellerinin en yeni üyesi olacak. Arda Turan: Yüzleşme belgeseli, 16 Ağustos’ta dünya genelinde sadece Prime Video üyeleri için özel olarak yayınlanacak.

 

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan Türk futbolcusu Arda Turan’ın kendisiyle yüzleşmesini konu alacak. İzleyiciler belgeselde, başarılı bir futbolcunun zaferlerine, karşılaştığı zorluklara ve kararlı ruhuna şahit olurken aynı zamanda hatalarını ve kariyeri hakkındaki itiraflarını da keşfedecekler. Belgesel, Arda Turan’ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak. “Yükseliş, Zirve, Düşüş ve Yeni Bir Başlangıç” başlıklarıyla izleyiciler; zaferler, gelgitler ve dönüşümlerle dolu bir yolculuğa çıkacak.

 

Prime Video için üretilen Arda Turan: Yüzleşme belgeselinin yapımcılığını Insignia Yapım ve Doruk Acar, konsept tasarımını Okan Can Yantır ve yaratıcı yönetmenliğini ise Umut Aral üstleniyor.

 

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri