Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”

Yağız’dan iddialı sözler “Önüne gelen arabesk okuyor”

90’ların sevilen arabesk şarkılarından “Vay Be”yi yeni aranjesiyle yorumlayan Yağız şarkısının aldığı ge
Ana Sayfa Haberler 19 Temmuz 2024 20 Görüntüleme

Başkan Mutlu’dan vatandaşlara aşure ikramı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure ikramından memnuniyet duyan vatandaşlar Başkan Mutlu’ya teşekkür ederken, Başkan Mutlu da, “Birliğin ve beraberliğin sembolü aşureyi komşularımıza ikram etmekten mutluluk duyduk” dedi. İlçe genelinde toplam 10 bin aşure dağıtıldığı belirtildi.

Muharrem ayı geldi, birbirinden farklı yiyecekler bir oldu Bayrampaşa’da aynı kazanda pişti ve bu birliktelikten aşure lezzeti ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hasan Mutlu da, birliğin ve beraberliğin sembolü aşureyi vatandaşlara ikram etti. Demirkapı Caddesi, Sağmacılar Metro İstasyonu önü, Sabri Akpınar Parkı ve Ali Fuat Başgil Caddesi’nde gerçekleşen aşure dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Başkan Mutlu, “Muharrem ayı mazlumla zalimin karşı karşıya geldiği; acı, gözyaşı ve matem ayıdır. Aynı zamanda dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma aydır. Birliğin ve beraberliğin sembolü aşureyi vatandaşlarımıza ikram ederken, Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerimizi de rahmet ve dua ile anıyoruz” dedi.

10 BİN AŞURE DAĞITILDI

İlçe genelinde toplam 10 bin aşure dağıtılırken, aşure dağıtımına Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut ve belediye meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri