Ekrem İmamoğlu, Nevşehir’de KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi Teslim Töreni’ne katıldı

Ekrem İmamoğlu, Nevşehir’de KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi Teslim Töreni’ne katıldı

Mihmandar Projesi’nden bir ev alacağını belirten İmamoğlu, “Proje ilk satışa çıktığında söz vermiştik. B
Ana Sayfa Haberler 19 Temmuz 2024 25 Görüntüleme

Dombaylı Mahallesi’ne Yeni İçme Suyu Sondajı

Ekipler, mahallenin su ihtiyacını karşılayacak bu önemli projeyi hayata geçirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, sondaj çalışmasını Mahalle Muhtarı Atagün Özer ile birlikte yerinde inceledi. Konuyla ilgili açılamalarda bulunan Başkan Nurlu “Dombaylı Mahallesi’nin su sorununu kalıcı olarak çözmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerimizin sağlıklı ve temiz içme suyuna ulaşmalarını sağlamak için yeni sondaj çalışmasını başlattık. Bu çalışmayla su kaynaklarımızı daha verimli kullanarak, vatandaşlarımızın su ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz, Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri de, sondaj çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dombaylı Mahalle Muhtarı Atagün Özer, “Mahallemizde su sıkıntısı had safhadaydı, Su kalitesinde çok bozukluklar vardı. Yani içme suyu anlamında mahalleli sorun yaşıyordu. Bu durumu Ferdi Başkanım ve Mazlum Başkanıma ilettik. Onların da destekleriyle su sorununu çözdük. Gayet kaliteli ve bol suya kavuştuk. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dombaylı Mahalle Muhtar Azası Mehmet Can, “Mahallemizde büyük bir su sıkıntısı vardı. Başkanlarımıza bunu ilettik. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Bol ve kaliteli bir şekilde suyumuzu çıkardık. Sorunumuz çözüldü. Herkesin emeğine sağlık” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Salihli Belediyesi’nin Dombaylı Mahallesi’ne yönelik bu önemli girişimi, yerel halkın yaşam kalitesini artırırken, su kaynaklarının daha verimli ve sürdürülebilir kullanımına da katkı sağlayacak.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri