EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü İle İş Birliğini Duyurdu

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü İle İş Birliğini Duyurdu

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü ile resmi ortaklığını duyurdu. Bu uzun soluklu özel iş birliği, dün
Ana Sayfa Haberler 19 Temmuz 2024 41 Görüntüleme

Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği sünnet organizasyonu ile bu yıl 200 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Sünnet olan çocukları hastanelerde eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çocuklarının ilk mürüvvetini yaşayan ailelerin heyecan ve sevincine ortak oldu.

Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Nevşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında, Nevşehir Belediyesi’ne aileleri başvuruda bulunan 200 çocuk sünnet ettirildi. Sabah saatlerinden itibaren Nevşehir Devlet Hastanesi, Özel Versa Hastanesi,  Özel Kapadokya Hastanesi ve Op.Dr. İlker Sait Tuncer Sağlık Merkezi’nde  sünnetleri gerçekleştirilen çocukları, Belediye Başkanı Rasim Arı ziyaret etti. Çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla birlikte fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Arı, çocukların aileleri ve yakınlarını tebrik etti.

Bu arada sünnet şöleni kapsamında sünnet ettirilen ve sünnet kıyafetleri dağıtılan çocuklar için 20 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı, Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü dolayısıyla Kayaşehir’de eğlence programı düzenlenecek. Başkan Arı, saat 17.00’de başlayacak ve çocuklar gerçekleştirilecek eğlence programının yanı sıra Mustafa Kemal Şimşek’in sahne alacağı konser programına tüm Nevşehirlileri davet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri