EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü İle İş Birliğini Duyurdu

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü İle İş Birliğini Duyurdu

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü ile resmi ortaklığını duyurdu. Bu uzun soluklu özel iş birliği, dün
Ana Sayfa Spor 19 Temmuz 2024 52 Görüntüleme

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü İle İş Birliğini Duyurdu

EA SPORTS FC, Fenerbahçe Spor Kulübü ile resmi ortaklığını duyurdu. Bu uzun soluklu özel iş birliği, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ve futbol taraftarlarına unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatacak.

Fenerbahçe taraftarları, detayları önümüzdeki dönemde açıklanacak olan ortaklık kapsamında gerçekleşecek ortak aktivasyonlar ve heyecan verici gelişmeler için şimdiden heyecanlanabilirler.

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor, “Türkiye bir futbol ülkesi ve Türk milleti de desteklediği takımlara sadık taraftarlar; bu da bizim Fenerbahçe S.K. gibi tarihi bir kulüple ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duymamıza neden oluyor” dedi. “Bu ortaklık sayesinde sarı-lacivertli taraftarları sevdikleri oyunculara ve kulübe daha da yakınlaştırarak onlara gerçek bir futbol deneyimi sunabiliyoruz.”

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ç. Kızılhan, “EA SPORTS, her yıl dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatiklerini heyecanlandıran, birinci sınıf bir futbol oyunu sunuyor. Yaptığımız bu iş birliği ile Fenerbahçe’nin, EA SPORTS FC’nin önemli bir parçası haline geleceğini düşünüyoruz.” dedi ve ekledi: “EA SPORTS FC oyuncuları ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki bağı derinleştiren bu iş birliğinin takımımızı hem sahada, hem de ekranda destekleyen sarı-lacivert tutkunu taraftarlara heyecan verici anlar sunacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.”

1907 yılında Ziya Songülen, Ayetullah Bey, Necip Okaner, Asaf Beşpınar ve Enver Yetiker tarafından İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Moda semtinde kurulan ve dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü, erkek futbol branşında sayısız şampiyonluk ve başarı elde etmiştir.

EA SPORTS, bu ve benzeri ortaklıklarla spor taraftarlığının ve eğlencenin geleceğine öncülük etmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili fragmana ve fragman görsellerine ulaşmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri