Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 42’nci kuruluş yıl dönümünü, Rektörlük Yerleşkesi’nde düzenlediği tören programıyla kutladı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 42’nci kuruluş yıl dönümünü, Rektörlük Yerleşkesi’nde düzenlediği tören programıyla kutladı

DEÜ Rektör Vekili ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Mahmut Ak, DEÜ Üst Yönetimi, akademik ve
Ana Sayfa Spor 21 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Kemer’de Kick Boks Şampiyonlar gecesi

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Mustafa Yapıcı ve Organizatör Mert Suiçer tarafından Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin ve eşi Evrim Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Sema Özdemir, Cansın Efir, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

4’ü kadın olmak üzere toplam 16 sporcu, farklı kilolarda dereceye girebilmek için mücadele etti.

Kıran kırana ve fair play çerçevesinde yapılan müsabakaları ilçede tatilini sürdüren yerli ve yabancı misafirler de büyük bir ilgi ile izledi.

Müsabakalar sonrası dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, organizasyonda yaptığı konuşmada, tüm sporcuları Kemer’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yoğun programlarından dolayı organizasyona katılamayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Baytekin, “Kemer Türkiye’nin en önemli spor destinasyonları arasında yer alıyor. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Burada yapılan organizasyona katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Fair play çerçevesinde güzel müsabakaların olmasını temenni ediyorum. İyi seyirler diliyorum.” dedi.

Gecenin sonunda Başkan Yardımcısı Baytekin ve organizasyonda emeği geçenlere plaket verildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri