Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 42’nci kuruluş yıl dönümünü, Rektörlük Yerleşkesi’nde düzenlediği tören programıyla kutladı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 42’nci kuruluş yıl dönümünü, Rektörlük Yerleşkesi’nde düzenlediği tören programıyla kutladı

DEÜ Rektör Vekili ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyesi Prof. Dr. Mahmut Ak, DEÜ Üst Yönetimi, akademik ve
Ana Sayfa Haberler 21 Temmuz 2024 24 Görüntüleme

Filiz Başkan, emekli vatandaşlar için belediye işletmesinde indirim başlattı

Gençlerin olduğu kadar birçok emekli vatandaşın da tercih ettiği Ferahlı Cafe’de Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak şekilde alkol ve dondurma hariç, tüm yiyecek ve içeceklerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Emekli Efeslim Kartı ile emekli vatandaşlara destek sağlayan Efes Selçuk Belediyesi, bu kez belediye işletmesi olan Ferahlı Cafe’de,  emekliliğini; kart, banka dekontu gibi belgelerle kanıtlayan emekliler için Eylül ayı sonuna kadar alkol ve dondurma hariç tüm ürünlerde yüzde 20 indirimden yararlanabileceklerini duyurdu.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Emeklilerimiz bizim için çok değerli. Onlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla Ferahlı Cafe’de özel bir indirim kampanyası başlattık. Emekli olan tüm vatandaşlarımız, Eylül ayı sonuna kadar alkol ve dondurma hariç tüm ürünlerimizde %20 indirimden faydalanabilirler” dedi.

Efes Selçuk Belediyesi, sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında kentte yaşayan emeklilerin sosyal hayata katılımlarını artırmak için başlattığı kampanya, emekliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri