Burhaniye Belediyesi’nden İmarsız Yapılara Müdahale

Burhaniye Belediyesi’nden İmarsız Yapılara Müdahale

Burhaniye Belediye Meclisi tarafından alınan karar gereği, ilçe sınırları içerisinde tiny house olarak a
Ana Sayfa Haberler 22 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

Turizmciler Kemer tanıtımı için toplandı

Kemer Turizm Resmi Tanıtım Sitesi, Visit Kemer’in Kemer Belediyesi Turizm Bürosu’na devri için turizmcilerin katılımıyla ikinci bir toplantı yapıldı.

 

Kemer Belediyesi Başkanlık makamında yapılan toplantıya, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Çelik, Cansın Efir, Kenan Kar, Mustafa Çelik, Sema Özdemir, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aytuğ, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez ile Visit Kemer Yöneticisi ve KETOB eski Başkanı Tayyar Gül katıldı.

 

Toplantıda, turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, Kemer tanıtımına daha fazla katkı sağlamak için yapılması gereken çalışmalar ve projeler, Visit Kemer üzerinden Kemer tanıtımına ağırlık verilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda, ulusal ve uluslararası alanlarda Kemer’in tanıtılmasında büyük rol oynayan Visit Kemer’in kurumsal bir firma ile anlaşılarak Kemer Belediyesi Turizm Bürosu koordinesinde tanıtım faaliyetleri yapılması için atılacak adımlar konuşuldu.

 

Kurumsal Firma Sahibi Halil Bekar, daha önce yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 

Bekar, sunumda yaptığı konuşmasında, Kemer’in tanıtım anlamına çok fazla avantajı olduğunu ve Kemer’in dijital platformlarda daha fazla yer alması gerektiğini söyledi.

 

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, Kemer tanıtımı için “Ben değil biz” demek gerektiğine dikkat çekerek, “Kemer, turizm için çok değerli bir yer. Kemer’i gerçek etkileşime ulaştırmamız gerekiyor. Bu anlamda da tanıtım videoları çok etkili oluyor ve bu videoları izleyenler farklı duygulara bürünüyor. Kemer’in var olan potansiyelini doğru şekilde yansıtmalıyız.” dedi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak için çalışmaya devam ettiklerine işaret ederek, “İnsanların Kemer’i yeniden keşfetmelerini sağlamamız gerekiyor. Halil Bekar kardeşimiz bu işin profesyonelleri arasında yer alıyor. Daha önce zaten Kemer’in tanıtım filmini de bu arkadaşımız yapmıştı. Yaptığı diğer çalışmalarından örnekleri de gösterdi. Çok güzel çalışmaları var. Daha önce Kemer’deki sivil toplum kuruluşlarıyla bir toplantı yapmıştık. Bugün Kaymakamımız da toplantıya dahil oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Kemer’i daha iyi tanıtmak için birlik içerisinde hareket edeceğiz.” dedi.

 

Toplantı sonrasında, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz başkanlığında Çarşamba günü saat 15:00’de Kemer Kaymakamlığı’nda son bir toplantı yapılacağı ve Kemer tanıtımı için çalışmalara başlanacağı kararlaştırıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri