Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Giresun'da 2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Kocaeli'de AVIS 2024 Türkiye Pist Şampi
Ana Sayfa Spor 23 Temmuz 2024 39 Görüntüleme

Eurosport, Paris 2024 Olimpiyatları’nı S Sport Plus ile Ekranlara Taşıyor!

26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boyunca; Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarına ek, 7 branşa özel Eurosport kanalı S Sport Plus’ta canlı yayında olacak.

S Sport Plus’ta spor heyecanı bitmiyor! Eurosport, Eurosport 1 ve Eurosport 2’ye ek olarak Olimpiyatlara özel 7 kanalla birlikte toplamda 9 Eurosport kanalıyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın en özel anlarını S Sport Plus’ta spor tutkunlarına sunuyor.

Olimpiyatlara özel yayına açılacak 7 tematik Eurosport kanalından; Eurosport 3 tenis, Eurosport 4 artistik sporlar,  Eurosport 5 futbol, Eurosport 6 basketbol, Eurosport 7 dövüş sporları, Eurosport 8 hentbol ve  Eurosport 9 voleybola özel olacak. Halihazırda S Sport Plus’ta yayında olan Eurosport 1 ve Eurosport 2, olimpiyatların en popüler etkinliklerini yayınlayacak ana kanallar olurken; 7 branşa özel Eurosport kanalları ise 24 Temmuz tarihinden itibaren yayınlarına başlayacak.

Olimpiyatlar boyunca futboldan basketbola tenisten voleybola onlarca branştan dünyanın en iyi sporcuları ve takımları ülkelerini temsil edecek. Basketbolda LeBron James, Kevin Durant, Steph Curry gibi yıldızlarıyla Dream Team lakaplı ABD, Victor Wembanyamalı Fransa ve Giannis Antetokounmpolu Yunanistan’ın madalya yarışı merakla bekleniyor. Teniste Rafael Nadal ve son Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz çift erkeklerde İspanya’yı temsil edecek. 

Ayrıca Olimpiyatların Açılış Seromonisi’nin Paris’teki Sen Nehri boyunca 6 kilometrelik parkurda yüzbinlerce seyirci tarafından izlenmesi bekleniyor.

MİLLİ GURURLARIMIZ SAHNEDE YERİNİ ALACAK

Olimpiyat Oyunları Paris 2024’te, kadın voleybol takımımız dahil olmak üzere, birçok spor dalından milli sporcularımız, olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Okçulukta Mete Gazoz, güreşte Taha Akgül, boksta Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeli, tekvandoda Hakan Reçber ve çok daha farklı branşlardan yüzün üzerinde sporcumuz olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız ise Olimpiyatlar’ın grup aşamasında 29 Temmuz’da Hollanda, 1 Ağustos’ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos’ta İtalya ile karşılaşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri