Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Giresun'da 2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Kocaeli'de AVIS 2024 Türkiye Pist Şampi
Ana Sayfa Haberler 24 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Yeni hal binasında son imalatlar yapılıyor

‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda yüzlerce yatırımı kent genelinde hayata geçiren Büyükşehir, devam eden projelerde de sona yaklaşıyor. Bu kapsamda Gebze bölgesinde sebze ve meyve sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan hal binasında son imalatlar yapılıyor. Sağlıklı, güvenilir ve nitelikli tarım ürünleri geniş kesimlere ulaştıracak hal binası yakın zamanda hizmete girecek. İlerleme seviyesi yüzde 90’a ulaşan yeni hal binasında zemin kaplama, doğrama montajları, sıva ve boya gibi işler Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın idaresinde gerçekleştiriliyor.

 

MONTAJ VE KAPLAMA İŞLERİ YAPILIYOR

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen hal binasında yüklenici firma; çevre imalatı, saha betonları ve betonarme yağmursuyu kanallarının yapımını tamamladı. İdari ofislerin cam montajı devam ederken sıva ve boya imalatları, asma tavan montajları, elektrik ve mekanik imalatlar, duvar ve zemin kaplama işlerinde de önemli bir mesafe kat edildi. Projede çok yakın zamanda 80 tonluk kantarın montajına başlanacak.  

 

GENİŞ OTOPARK ALANI

68 TIR parkı ile 63 araçlık geniş otopark alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapılıyor. Hal binasında ayrıca dernek odası ve ofisleri, teknik hacimler, mescit, tuvaletler, büfe, berber, lokanta ve çay ocağı hal esnafı ve vatandaşlara hizmet verecek. Mevcut halin yetersiz kalması üzerine Çayırova’da inşa edilen yeni modern hal binasının içerisinde 120 metrekare büyüklüğünde 34 adet dükkân ve sandık depoları bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri