Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Otomobil Sporlarında Yoğun Hafta Sonu

Giresun'da 2024 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Kocaeli'de AVIS 2024 Türkiye Pist Şampi
Ana Sayfa Kültür & Sanat 25 Temmuz 2024 75 Görüntüleme

Kemer protokolü Atatürk filmini izledi

Kemer Belediyesi’nde gösterime sunulan Atatürk filmini, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Cansın Efir, Mehmet Akın, Sema Özdemir, Ali Rıza Akar, muhtarlar, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karaya ve ilçe yönetimi, CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çelebi ve ilçe yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri izledi.

 

Belediye Başkanı Topaloğlu, Atatürk filmini izlemeye gelen protokolü belediye girişinde karşıladı ve film öncesinde protokolle sohbet etti.

 

Kemer protokolü, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan filmi çok beğendiğini söyledi.

 

Film çıkışında açıklama yapan Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediyesi bünyesinde açılan sinemanın ilk gösterimine Kemer protokolü olarak katıldıklarını söyledi.

 

Kaymakam Solmaz, Atatürk filminin çok etkileyici bir film olduğunu ifade ederek, “Sinema salonu güzel şekilde tasarlanmış. İlçemize bu güzel hizmetin kazandırılmasında emeği geçen başta Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ve belediye personeline teşekkür ediyoruz. Güzel bir hizmet olmuş. İlçemizin en büyük eksiklerinden sosyal aktivite olarak sinemanın bu güzel ortamda izleneceği için mutlu olduk.” dedi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer protokolüne Atatürk filmi gösteriminin daha önce olacağını ancak ATSO Başkanı Ali Bahar’ın tekne kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle bugüne ertelediklerini söyledi.

 

Sinema salonunun ayrıca tiyatro salonu olarak da kullanılabileceğine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman değer verdik ve vermeye devam ediyoruz. Kemer’de uzun yıllardır sinema salonu eksikliğinin fakındaydık. Bu eksikliği gidermek bize nasip oldu. Seçim zamanı da söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. Bugün Kemer protokolümüzle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan filmi izledik. Çok güzel bir film olmuş. Filmi izlemeye gelen başta Kemer kaymakamımız Ahmet Solmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Öte yandan bilet fiyatları yetişkinler için 150, öğrenciler için 100 lira olarak belirlenirken, bilet almak isteyenlerin biletinial.com adresi üzerinden veya Kemer Belediyesi Sinema Salonu gişesinden yapabilecekleri belirtildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri