Beste Hürdoğan’dan iddialı tekli “Şans Yüzüme Gülsün”

Beste Hürdoğan’dan iddialı tekli “Şans Yüzüme Gülsün”

Çıkardığı ilk iki single ile müzik dünyasına hızlı ve başarılı bir giriş yapan Beste Hürdoğam yine söz v
Ana Sayfa Kültür & Sanat 28 Temmuz 2024 59 Görüntüleme

Beste Hürdoğan’dan iddialı tekli “Şans Yüzüme Gülsün”

Çıkardığı ilk iki single ile müzik dünyasına hızlı ve başarılı bir giriş yapan Beste Hürdoğam yine söz ve müziği kendisine ait “Şans Yüzüme Gülsün” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

“Şans gülünce insanın yüzüne üçer üçer gülermiş” atasözünden yola çıkan Beste Hürdoğan yaklaşık 6 aylık yoğun bir çalışmanın ardından hazırladığı bu çalışmasında şarkının aranjmanı birçok sanatçının sahnelerinden tanıdığımız multi-enstrümantalist Ahmet Ayzit tarafından, aranjör aynı zamanda ustası olduğu keman ve cümbüşüyle de şarkıya katkıda bulundu. Gitarda Eren Gökçe, Perküsyonda Şakir Ozan Uygan’ın bulunduğu “Şans Yüzüme Gülsün” ün mix ve masteringi ise Barış Ergün’e ait. Vokal kayıtlar ise Stüdyo Luvi’de yapıldı.

Beste Hürdoğan “Şans Yüzüme Gülsün “adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Caner Demircioğlu oturdu. Klip son derece renkli bir atmosferde, Platoistt stüdyolarında çekilirken klipte ; olanın ve olmasının hayal edildiği 2 tema işlendi.

Son derece grift, değişken ve zengin alt yapısı, umudu aşılayan hikayesi, yumuşak vokalleri, başarılı aranjmanı ve anlamlı klibiyle “ŞANS YÜZÜME GÜLSÜN” 25 Saat Müzik dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayında. Eseri tercih ettiğiniz servise göre dinleyebilir ve izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Magazin Haberleri