Başkan Böcek Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde

Başkan Böcek Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 18. düzenlenen Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan G
Ana Sayfa Haberler 28 Temmuz 2024 50 Görüntüleme

Geleceğin denizcilerine sertifikaları verildi

Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Optimist Yaz Okulu’nu tamamlayan 40 çocuk düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çocukları ücretsiz olarak, optimist kursları ile denizle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi

 

Kemer ilçe merkezinde bulunan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı, Kemer Belediyesi Deniz Kafe yanında düzenlenen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü Başkanı Dr. Orhan Yeşilli, Kulüp Başkan yardımcısı Fırat Yılmaz, sertifika almaya hak kazanan çocuklar ve aileleri katıldı.

 

Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Yeşilli, “Bizim Kemer Belediye Başkanımız sayın Necati Topaloğlu ile beraber bu ikinci dönemimiz. Bütün yaz okullarımızı ücretsiz yapıyoruz. Bu bizler için çok kıymetli. Türkiye’de çok ender uygulanabilen ve aslında Kemer’in örnek olduğu bir durum. Mavi vatanımızı gençlerimizle tanıştırıyoruz. Gençlerimiz kendi denizlerini, rüzgarlarını ve doğalarını tanıyor. Heveslenen çocuklarımız kaptan olabiliyor. Deniz ticareti yapabiliyor. Kemer Türkiye’de özel bir bölge. Burada çocuklarımızın rakipleri sadece sınıf arkadaşları değil. Dünyanın her yerinden gençlerimiz, çocuklarımız, misafirlerimiz var. Dolayısı ile biz de çıtamızı en yükseğe taşımaya çalışıyoruz. Sağ olsun Başkanımızın destekleri ile bu sene de ilk üç dönemimizi bitirdik. Önümüzde yaz sonuna kadar üç dönemimiz daha var. Onları da inşallah kazasız tamamlayacağız. Çocuklarımızı bizlere emanet ettiğiniz ve onları denizle tanıştırdığınız için ben hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Çocuklarımız bizim çocuklarımız” diye sözlerine başlayan Başkan Topaloğlu, “Kulüp Başkanımız Orhan Hocamız bundan yaklaşık beş yıl önce geldi. Yat Yelken Kulübü’nü yeniden nasıl ayağa kaldıracağımızı konuştuk. İhtiyaçlarımızı karşıladık ve çocuklarımızı denizle buluşturduk. Tabi onların böyle birer denizci olması bizi çok mutlu ediyor. Dün de yaklaşık 200 öğrencimizin olduğu Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nu ziyaret ettik. Orada da 6 yaşından 14 yaşına kadar çocuklarımıza ücretsiz kurslarımız devam ediyor. Dün futbol, bugün deniz ne kadar güzel. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Hepsinin gözlerinden öpüyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından üç grup halinde çocukların tamamına sertifikaları Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kulüp Başkanı Yeşilli ve Yelken eğitmeni Gülsüm Topalcı tarafından verildi. Sertifika töreninin ardından, sertifika alan çocuklar ve aileleri Başkan Topaloğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri