Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akargöz son yolculuğuna uğurlandı.

Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akargöz son yolculuğuna uğurlandı.

Ses Sanatçı Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz’ün (52) solunum yetmezliğine bağlı hayatını kaybetmişti. A
Ana Sayfa Spor 28 Temmuz 2024 52 Görüntüleme

Başkan Böcek Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 18. düzenlenen Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katıldı. Başkan Muhittin Böcek’e Alanya’da güreşseverler yoğun ilgi gösterdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katıldı. Güreş severlerin yoğun ilgi gösterdiği güreşlerde Başkan Muhittin Böcek’e CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, parti yöneticileri ve meclis üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN BÖCEK YOĞUN SEVGİ GÖSTERİSİYLE KARŞILANDI

Alanyalıların yoğun sevgi gösterisi eşliğinde güreş alanına giren Başkan Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Gökbel Güreş Ağası Eray Erdem ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Başkan Böcek ve beraberindekiler tribünlerdeki vatandaşları selamladı. Başkan Muhittin Böcek, başpehlivanların kura çekimine katılarak, ellerinde Türk Bayraklarıyla seyircileri selamlayan genç pehlivanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Başkan Böcek, 18. Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde mücadele eden tüm pehlivanlara başarılar dileyerek, bu güzel organizasyon için Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri