LIFEPARK FOODIEFEST 2 GELİYOR

LIFEPARK FOODIEFEST 2 GELİYOR

Türkiye’nin en heyecan verici gastronomi ve müzik festivali Foodiefest, yoğun ilgi üzerine ikinci kez k
Ana Sayfa Haberler 29 Temmuz 2024 21 Görüntüleme

Şirinyalı’daki yağmur suyu çalışmaları tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi’nde sürdürülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları tamamlandı. Cadde araç trafiğine açıldı.

 

Planlı, kurallı, kimlikli bir kent hedefiyle çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağışlarda sorun yaşanan Muratpaşa ilçesine bağlı Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerinde sürdürdüğü yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını tamamladı. ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında cadde üzerinde ve 1486. Sokak’ta yaklaşık 300 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı yapıldı.

TRAFİĞE AÇILDI

Orta refüjde yer alan ana drenaj kanallarına su alma yapısı imalatlarının da yapımıyla birlikte 8 günde tamamlanan çalışmaların ardından, cadde asfaltla kaplanarak trafiğe açıldı. Şehri daha güçlü bir altyapıya kavuşturma hedefiyle çözüme kavuşturulan çalışmalarda 800lük ve 1000lik borular kullanıldı. Yaklaşık 5.5 milyon TL yatırım maliyeti olan çalışmanın ardından caddede biriken yağmur suyu hızlı şekilde drenaj hattına alınıp oradan da denize ulaştırılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri