Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, en son ürününü duyurdu: Bybi
Ana Sayfa Haberler 30 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

Sefo’ya Arhavi’de kestane balı enerjisi

50. Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanışını Sefo ve Resul Dindar yaptı.İki sanatçının yaptığı açıklamalar olay yaratacak.

Resul Dindar: Demet Akalın olayı Arhavi’nin reklamı oldu

50. Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahneye çıkan isimlerden Resul Dindar muhteşem bir konserle yüz bini aşkın hemşehrisine müzik ziyafeti çekti..
Resul Dindar kendisini izlemeye gelen Cengiz Kurtoğlu’nu da sahnede ağırladı.
Konser sonrası toprağında olmanın verdiği mutlulukla açıklamalar yapan Resul Dindar geçen yıl yine bu festivalde Demet Akalın’la yaşadığı sahne sırası polemiği ile ilgili soruya, “O olaydan sonra hiç konuşmadık ama o olay Arhavi festivaline yaradı. Festivalin reklamı oldu” dedi.

Sefo’ya Arhavi’de kestane balı enerjisi

50. Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahneye çıkan isimlerden biri rap müziğin sevilen ismi Sefo’ydu. Karadeniz çocuğu Sefo’yu izlemeye gelenler nüfusu 17 bin olan Arhavi’nin 130 bin kişiyi ağırlamasına neden oldu.Arhavi’yi gezme fırsatı bulan Sefo akrabalarının da kendisini izlemeye geldiğini söyledi.Arhavi belediye başkanı Turgay Ataselim sahnede Sefo’ya meşhur kestane balı yedirdi.Kendisine gelen tepkilere gerekirse sahnede şalvar da giyerim diyen Sefo’yu 10 binlerce kişi izlerken herkese unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti

Yorumlar

Magazin Haberleri