Pınar Kömürcüoğlu “Kardelen” şarkısı ile yılın ikinci yarısına damga vurmaya hazırlanıyor

Pınar Kömürcüoğlu “Kardelen” şarkısı ile yılın ikinci yarısına damga vurmaya hazırlanıyor

Daha küçük yaşlarından itibaren adeta müzikle iç içe yaşamaya başlayan Pınar Kömürcüoğlu 4 yıl aradan son
Ana Sayfa Haberler 31 Temmuz 2024 22 Görüntüleme

Başkan Tugay: İzmir’i planlı bir şekilde kalkındıracağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantılarına Gaziemir ile devam etti. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Başkan Tugay, İzmir’i planlı şekilde kalkındırmak için gerekli tüm adımları attıklarını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını yerinde belirlemek ve çözümleri hızlı bir şekilde hayata geçirmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Gaziemir ile devam etti. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi bürokratları da katıldı. Ulaşımdan altyapıya, ilaçlamadan yol çalışmalarına kadar pek çok başlıkta hizmet ve projelerin ele alındığı toplantıda konuşan  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, gelecek dönemin yol haritasını büyük oranda şekillendirdiklerini aktardı.

Dijitalleşmenin önemine değindi

Başkan Tugay, Gaziemir Belediyesi’nin hayata geçireceği projelerin hepsinin çok değerli olduğunu belirterek, “Yol ve meydan projelerini hızlı bir şekilde çalışalım. Programımız belli. Yapılan çalışmaları daha da ilerleteceğiz. İlaçlama ve diğer alanlarda ortak veri tabanını kullanarak, birlikte yol alarak yaşanan sorunları azaltacağız. Yine sosyal yardımlar konusunda ortak çalışmalar yapacağız. Dijitalleşme yolunda önemli adımlar atmayı planlıyoruz. Gelecek günlerde yapay zeka ve dijital uygulamaları daha yaygın olarak kullanmayı hedefliyoruz. Kentimizin gelişmesi, yeterince hizmet alması için çalışıyoruz. Amacımız İzmir’i planlı şekilde kalkındırmak. Bunun için de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tüm adımları atıyoruz” dedi.

Başkan Tugay, toplantının ardından ilçede hayata geçirilmesi planlanan bazı projeler için sahada incelemelerde bulundu. CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nın Atıfbey Mahallesi Sevgi Yolu’nda düzenlediği aşure etkinliğine katılan Başkan Tugay, burada yurttaşlarla sohbet ederek aşure dağıttı. Başkan Tugay’a Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ve  CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan da eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri