Pınar Kömürcüoğlu “Kardelen” şarkısı ile yılın ikinci yarısına damga vurmaya hazırlanıyor

Pınar Kömürcüoğlu “Kardelen” şarkısı ile yılın ikinci yarısına damga vurmaya hazırlanıyor

Daha küçük yaşlarından itibaren adeta müzikle iç içe yaşamaya başlayan Pınar Kömürcüoğlu 4 yıl aradan son
Ana Sayfa Spor 1 Ağustos 2024 49 Görüntüleme

Bünyamin Aydın ve Shane Larkin İş Birliği ile Yenilenen Basketbol Sahası “Carpet Court” Açıldı

Anadolu Efes’in başarılı basketbolcusu Shane Larkin ve İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins markasının kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın, Kadıköy Caddebostan Sahili’nde bir basketbol sahasını yeniden tasarlayarak yenilikçi bir projeye imza attı.

Shane Larkin ve Bünyamin Aydın iş birliğinde gerçekleştirilen “Carpet Court” basketbol sahası açılış etkinliği, 31 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleşti. Caddebostan basketbol sahası yenileme projesinin açılışına, spor ve sanat dünyasından birçok önemli isim katılım gösterdi.

Kadıköy Caddebostan Sahili’nde yer alan basketbol sahası yenileme projesinde, Aydın’ın etnik tasarımları basketbolun dinamik enerjisiyle harmanlanıyor. Bu eşsiz tasarım, gençleri spora teşvik ederken İstanbul’a yeni bir kültürel ziyaret merkezi kazandırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleşen projede hem vatandaşlar hem de yabancı misafirler bu alanda keyifli vakit geçirip, çeşitli etkinlikler ve turnuvalar sayesinde farklı deneyimler yaşayacak.

Bünyamin Aydın ve Shane Larkin iş birliğinde gerçekleştirilen basketbol sahası projesi, İstanbul’da basketbol kültürünün gelişimine katkı sağlamayı ve uluslararası bir konsept alanı yaratmayı hedefliyor. 

Bünyamin Aydın, markasının da DNA’sını oluşturan tasarımlarında kullandığı etnik motifleri çağdaş yorumlarla birleştirerek basketbolu kültürel miras ve moda anlayışıyla buluşturuyor. Avrupa’nın en önemli basketbolcularından biri olan Shane Larkin, bu misyonun kilit figürü olarak öne çıkıyor. Türkiye topraklarından çıkan özel motifler ve moda anlayışı, Türkiye ile özel bir bağı olan ve bu bağı güçlendirmek isteyen bir sporcu ile birleşerek sosyal bir amaca hizmet ediyor. 

Aydın bu proje için düşüncelerini “Bir basketbol sahası tasarlamak her zaman hayalimdi ve bunu Shane Larkin ile birlikte gerçekleştirmek projeyi daha da özel kılıyor. İstanbul’daki basketbol topluluğu için Carpet Court açılışı konusunda gerçekten heyecanlıyım.” sözleriyle aktardı.

ABD doğumlu ve aynı zamanda Türk vatandaşı da olan başarılı basketbolcu Shane Larkin, Türkiye ile özel bağları sayesinde projeye anlamlı bir katman ekliyor. Larkin proje hakkında “Harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İstanbul’da geçirdiğim zaman boyunca, bu şehrin ve Türkiye’nin kültürüyle derin bir bağ kurdum. Bu basketbol sahası, sadece spor yapmak için bir alan olmanın ötesinde; kültürlerin bir araya gelmesi, İstanbul’da görülecek yerler listesinin bir parçası, gençlerin bir arada spor yapabilmesi ve birbirinden ilham alması için bir merkez olacak. Bünyamin Aydın ile birlikte çalışarak, basketbolun enerjisini ve dinamizmini bu eşsiz kültürel motiflerle birleştirmek, sporu ve kültürü bir araya getirmenin harika bir yolu oldu. İstanbul halkının burada keyifli vakit geçirmesini ve gençlerin basketbol oynarken yaşadıkları eşsiz deneyimleri görebilmek için sabırsızlanıyorum.” dedi

Bünyamin Aydın ve Shane Larkin’in birlikte tasarladığı basketbol sahası yenileme projesi, basketbola olan ilgiyi artırmayı, gençlerin spora katılımını teşvik etmeyi ve herkes için canlı bir kültürel deneyim sunmayı amaçlıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri