Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde düzenlenen Taekwondo İl Şampiyonası'nda, Büyükşehir Belediyesi sporcuları bü
Ana Sayfa Haberler 1 Ağustos 2024 47 Görüntüleme

Aroma, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ikinci 500 Listesi’nde

Bu önemli başarı, şirketin sektöre olan katkılarını ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, Aroma Türkiye sanayisine güç katmaya devam ediyor.

 

Ülkemizin köklü ve önde gelen meyve suyu üreticilerinden Aroma, 2023 yılında Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının bir araya geldiği İstanbul Sanayi Odası (İSO) ikinci 500 listesindeki yerini aldı. Aroma, sektöründe yerli ve öncü marka olma sorumluluğuyla, insana ve doğaya olan bağlılığı ile pazara yeni ürün ve segmentler sunmaya liderlik ederken, İSO’nun İkinci 500’deki konumuyla Türkiye’nin kalkınmasında da önemli bir pay sahibi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

56 yılı geride bırakan Aroma, bir meyve suyu markası olmasının ötesinde bir vizyonla içinde bulunduğu dönüşüm yolculuğunda pazara yenilikler katmaya devam ediyor. Türkiye’nin gıda sektöründeki inovasyonunun da öncülerinden biri olan köklü şirket, geleneksel lezzetleri modern bir yorumla sunarak, tüketicilere farklı bir deneyim yaşatırken sürdürülebilirlik ve kalite odaklı yaklaşımıyla da sektöre örnek oluyor. 

Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç, İSO tarafından açıklanan ikinci 500 şirket arasında yer almalarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olmamızı, şirket olarak gösterdiğimiz çabanın ve elde ettiğimiz başarıların bir kanıtı olarak görüyorum. Doğanın bize sunduğu kaynaklara değer katarak güvenle tüketilebilecek, lezzetli, kaliteli ve sağlıklı ürünlere dönüştürme misyonuyla yola çıktık. İnovasyon ve AR-GE’ye yaptığımız yatırımlarla sektörümüze ilklerle öncülük ederken, Aroma olarak her zaman yenilikçi düşünüyoruz. Şimdi bu yaklaşımımızla inovasyona yatırım yaptığımız daha büyük bir dönüşümün içerisindeyiz. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer almak, tüm çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve tüketicilerimizin bize olan güveninin bir sonucudur. Gelecek dönemde de büyümeye ve gelişmeye devam ederek, ülkemizin ekonomik anlamdaki kalkınmasına daha büyük katkılar sağlamayı hedefliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri