Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Bu yıl kentimizin önemli turizm noktalarından birisi olan Altınkum Yalı Caddesi’nde 20.kez kapılarını aç
Ana Sayfa Haberler 1 Ağustos 2024 71 Görüntüleme

Kandıra Kent Konseyi 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu, Kandıra Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti

İlçe protokolünden temsilciler, kurul üyeleri ve konsey üyesi STK’ların temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu seçimi de gerçekleştirildi. Seçim sonucuna göre Kandıra Kent Konseyi, Başkan Erdoğan Günay, Genel Sekreter Mustafa Küçük ve 23 kişilik Yürütme Kurulu ile yoluna devam etme kararı aldı.

Toplantıda konuşan Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, hukuki yapı olarak belediye ile entegre biçimde olan konseyin, ortak kentlilik bilinci ile tabanın fikrini tavsiye niteliğinde yerel yönetimlerle paylaşarak, kentin geleceği için birlikte çalışma sorumluluğu taşıdığını ifade etti.

Toplantıda söz alan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez de “Siyaset üstü değerimiz kentimiz ve onun geleceği için Kent Konseyini hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz olarak önemsiyoruz” dedi. Konseyin kendilerine kentin geleceği için yeni ufuklar açacağına inandığını ifade eden Başkan Ölmez yönetime başarı dileklerini ileterek, her zaman kendilerinin yanında oluğunu belirtti.

Yüksek katılımla tamamlanan toplantının bitiminde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri