Ayşe Yıldız huzur evlerine güzellik dokunuşu yapacak!

Ayşe Yıldız huzur evlerine güzellik dokunuşu yapacak!

Türkiye’nin estetik alanındaki lider markası AYŞESTETİK, huzur evlerinde yaşlı hanımlara ücretsiz güzel
Ana Sayfa Haberler 2 Ağustos 2024 17 Görüntüleme

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler birliği Temmuz ayı toplantısı Didim Belediyesi ev sahipliğinde Didim’de gerçekleştirildi

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler birliği Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi. Didim Belediyesi ev sahipliğinde, Didim’de yapılan toplantıya Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Alaşehir Belediye Başkanı, Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Fatma Kaynaş ve Birlik Müdürü İmam Bakır Damar katıldı.

Didim Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler başkanlık yaparken, toplantıda, çevreci belediyeciliğin önemini vurgulandı ve ortak projeler değerlendirildi.

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Temmuz ayı toplantısını Didim’de gerçekleştirdik. Balıkesir Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in başkanlığında, birlik üyelerimizle bir araya geldik.  Toplantımızda çevreci belediyeciliğin önemini vurgulayarak, ortak projelerimizi değerlendirdik ve geliştirdik. Çevre dostu projelerle ilgili yenilikleri paylaşarak, sürdürülebilir bir çevre için iş birliğimizi güçlendirdik. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Birliğimizin gücü, iş birliğimizle daha da artacak ve çevreci belediyeciliğin yaygınlaştırılması yolunda ilerleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

TARİHİ VE KÜLTÜREL YERLERİ ZİYARET ETTİLER

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler birliği Temmuz ayı toplantısı için Didim’e gelen Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Başkanı Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve birlik üyeleri Didim’imizin eşsiz tarihi yerlerinden biri olan Apollon Tapınağı’nı, İlçemizin yeni kültür sanat merkezi olan 4000 kişilik Didim Amfi Tiyatro’yu ve Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi Projesi kapsamında Belediyemizin Kompost Üretim Alanını ziyaret etti.

Birlik üyeleri bölgemizin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte çevresel sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ile fikir alışverişinde bulundular

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri