Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alı
Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Ağustos 2024 62 Görüntüleme

İstanbul Festivali coşkusu Semicenk ve Reynmen konseriyle devam etti!

Dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali’nde ikinci gün geride kaldı. Son dönemlerde gösterdiği çıkışla Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçıları arasına giren Semicenk ve Reynmen’in sahne aldığı festivalin ikinci günü müzikseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

 

2 Ağustos’ta maNga ile başlayan İstanbul Festivali heyecanında ikinci gün de geride kaldı. Festivalin ikinci gününde müzik dünyasının en iyi çıkış yapan sanatçıları arasında yer alan Reynmen ve Semicenk sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren genç sanatçılar aynı zamanda sahne şovlarıyla da seyirciyi büyüledi.

 

Saat 16.00’da kapıların açıldığı festivalin ikinci günü Reynmen konseriyle başlarken, seyirciler Reynmen’in yeni şarkısı “Silah”ı da ilk kez canlı olarak dinleme şansı buldu. Son dönemin çıkış yapan isimlerinden Semicenk de İstanbul Festivali sahnesinde sevilen şarkılarını on binlerce katılımcıya seslendirdi. Müzik tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği festival; yalnızca keyifli konserlerle değil, aynı zamanda göz alıcı ışık şovları, sahne gösterileri ve etkileyici koreografilerle de dikkat çekti.

 

120 bin metrekare büyüklüğündeki Festival Park Yenikapı, konserlerin haricinde farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Çocuk atölyeleri ve ödüllü espor turnuvalarının düzenleneceği festivalde ziyaretçiler; HUPALUPA GO çocuk eğlence alanında golf, bowling, subsoccer, air hockey ve langırt gibi çeşitli oyunlarda rekabet ederken; Macera Parkuru, Survivor Parkuru, Ağ Labirenti ve Çarpışan Botlarda vakit geçirebilecek. Yeme içme alanında farklı lezzetlerin tadına varabilme imkânı yakalayacak olan İstanbul Festivali katılımcıları, 3×3 Basketbol Turnuvası ile de sporun ve eğlencenin enerjisini bir arada hissedecekCarvak Best of The Streets turnuvası 12,14,16,18 yaş, büyükler ve elit olmak üzere 6 kategoride düzenlenecek. A Milli, FIBA Pro ve Türkiye şampiyonu sporcuların da yer alacağı bu heyecan dolu turnuva, Türkiye tarihindeki en geniş katılımlı uluslararası turnuva olarak da kayda geçecek. 

 

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

 

Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri