Ağız İçi Kanserlerinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor

Ağız İçi Kanserlerinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor

Ağız içi kanserlerinde erken teşhisin hayat kurtarıcı etkisi modern tıbbın üzerinde durduğu kritik bir k
Ana Sayfa Haberler 5 Ağustos 2024 23 Görüntüleme

Rektör Budak, Ege Teknopark’ı ve Ege Derin Teknoloji Fabrikası’nı ziyaret etti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Teknopark’ı ve Ege Derin Teknoloji Fabrikasını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a, ziyarette Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlkin Şengün, Ege Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. İskender İnce eşlik etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesinin yüzde 100 hisse sahibi olduğu ve yüzde 100 doluluk oranı ile hizmet veren Ege Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaları, Teknopark yöneticileri ile birlikte ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Teknopark’ın önemli başarılara imza attığını belirterek, yönetim olarak her zaman firmaların yanında olmaya, destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Budak,  Ege Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin ekosistemini güçlendirmek amacıyla, inovatif projeler, Ar-Ge çalışmaları ve teknoloji geliştirme süreçlerine yönelik desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

“Bu fabrika ülkemizde ilk ve tek olma özelliğine sahip”

Ziyaretler kapsamında Ege Derin Teknoloji Fabrikasına da ziyaret gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Budak, “Türkiye’nin teknoloji ihracatına önemli katkılar sunmayı hedefleyen ve sanayi sektörünün yoğun ilgisini çeken, ülkemizde ilk ve tek olma özelliğine sahip yüksek teknoloji üretimi ve Ar-Ge çalışmalarıyla öne çıkan Ege Derin Teknoloji Fabrikamızda incelemelerde bulunduk. Sürdürülebilir üretim ve inovasyon odaklı çalışmalarımızla, ülkemizin ekonomik ve teknolojik kalkınmasına katkı sağlıyor, sektördeki liderliğimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri